Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι κακόψυχος. Μου δημιουργεί απέχθεια»
Πρωινές εκπομπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι κακόψυχος. Μου δημιουργεί απέχθεια»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είναι κακόψυχος. Μου δημιουργεί απέχθεια»

Ο παρουσιαστής απάντησε στην κριτική που δέχτηκε

Την απάντησή του στα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης προς το πρόσωπό του, έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον αγγίζουν αυτά που είπε, καθώς πρόκειται για έναν κακόψυχο άνθρωπο που δεν έχει καμία καλή κουβέντα να πει για κανέναν.

«Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο» είχε πει μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλουε μίλησε στο «Πρωινό μας» και απάντησε: «Όταν όλα αυτά που λέγονται, λέγονται από έναν άνθρωπο που είναι τόσο… Μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει. Οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δε με αγγίζει καθόλου. Δηλαδή μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που ούτε καν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και είναι και πολύ κακόψυχος. Δηλαδή ένας άνθρωπος αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός.

Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια δηλαδή. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν… Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι».