Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Πρόβα νυφικού για την έγκυο σύντροφό του λίγο πριν από τον γάμο
Ελλάδα

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Πρόβα νυφικού για την έγκυο σύντροφό του λίγο πριν από τον γάμο

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Πρόβα νυφικού για την έγκυο σύντροφό του λίγο πριν από τον γάμο

Στο ατελιέ του οίκου Fedra, βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύντροφός του Ελένη Τσιριγκάκη, για την τελική πρόβα του νυφικού, που θα είναι δια χειρός της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου. Η νυφική δημιουργία που θα φορέσει η εγκυμονούσα νύφη, στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού, που θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 15 Ιουλίου έχει ρομαντικό ύφος και ταιριάζει απόλυτα στη νύφη.

Το ζευγάρι –μετά από δυο αναβολές λόγω πανδημίας- θα ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου της Μυκόνου, και τον γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων του ζευγαριού. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η Κατερίνα Μονογιού, θα είναι οι δυο μάρτυρες του ζευγαριού και οι μετέπειτα κουμπάροι τους, στον θρησκευτικό γάμο που θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι, μαζί με τη βάφτιση του μωρού. Ο Δημήτρης Θεοδώρου, μάλιστα, θα είναι και νονός του μωρού.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του μεγάλου έρωτά του – που σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο δείχνει να είναι κοριτσάκι – πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μωρό θα πάρει το όνομα Μεταξία, στη μνήμη της μητέρας του τραγουδιστή.

Η πρόβα του νυφικού έγινε πριν από λίγες μέρες και κατά την παραμονή του ζευγαριού στο showroom στο Κερατσίνι, οι δυο τους δεν έκρυβαν την ευτυχία τους, διαλέγοντας μπομπονιέρες και όλα όσα χρειάζονται για τον πολιτικό γάμο τους.

Η μέλλουσα νύφη και μανούλα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της, ήταν πολύ όμορφη, προβάροντας με τη Φαίδρα Θεοδωρίδου το νυφικό της φόρεμα, το οποίο ήταν εντυπωσιακό και της πήγαινε πολύ.

Μετά τον πολιτικό τους γάμο του ζευγαριού, θα ακολουθήσει δεξίωση για λίγους συγγενείς, ενώ την Κυριακή, όλοι θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία του Γρηγόρη, στο θέατρο Λάκκας της Μυκόνου, όπου θα ερμηνεύσει και το νέο του τραγούδι, «Σε τούτο το στενό», επανεκτέλεση της θρυλικής επιτυχίας του πατέρα του, 62 χρόνια μετά!