Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον ΣΚΑΪ
Stay tuned

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον ΣΚΑΪ

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Οι επόμενες κινήσεις μετά τον ΣΚΑΪ

Ήταν ένα συναινετικό διαζύγιο. Στο ραντεβού που έκαναν στα μέσα της εβδομάδας ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ αποφάσισαν από κοινού να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Μία συνεργασία που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, αφού στα μίντια πέρασε η άποψη ότι «έκλεψαν» τη θέση του Γιώργου Τσαλίκη αφού, όπως είπε ο ίδιος, είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Με μία ανάρτησή της η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσε το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται, ενώ στους κοντινούς τους ανθρώπους εκμυστηρεύθηκαν ότι είναι ανακουφισμένοι με αυτή την εξέλιξη.

Από τη στιγμή λοιπόν που λήγει και τυπικά η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ μπορούν να κάνουν ραντεβού με άλλα κανάλια. Ήδη, όπως μου μεταφέρουν άνθρωποι που έχουν μάτια παντού, έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ.

Η πρόταση, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, αφορά σε μαγκαζίνο και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις τόσο για να κάνουν κάτι μαζί, όσο και χωριστά.

Ανάλογη πρόταση υπάρχει και από το Open που είναι ένα κανάλι με το οποίο έχουν συνεργαστεί. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ως τηλεοπτικό ζευγάρι ο Γρηγόρης και η Νάταλι μας συστήθηκαν μέσα από το «Καλοκαίρι Not» που παρουσίαζαν με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Κάποιοι λοιπόν στο Open θα καλοέβλεπαν μία επιστροφή τους για μία ανάλογη εκπομπή που θα μεταδιδόταν χειμώνα αυτή τη φορά.

Το ζευγάρι έχει αρκετά ραντεβού την εβδομάδα που έρχεται και μένει να δούμε που θα τους δούμε την επόμενη σεζόν…