Gwen Stefani – Blake Shelton: Παντρεύτηκαν μετά από έξι χρόνια σχέσης
Κόσμος

Gwen Stefani – Blake Shelton: Παντρεύτηκαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Gwen Stefani – Blake Shelton: Παντρεύτηκαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

Σε μια ρομαντική τελετή κεκλεισμένων των θυρών παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο η Gwen Stefani και ο Blake Shelton. Μόλις ένα μήνα μετά τις φήμες πως το ζευγάρι σχεδιάζει το λαμπερό evetn οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ράντσο του τραγουδιστή στην Oklahoma.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια. Το love story τους είχε ξεκινήσει μετά τη συνάντησή τους στο The Voice και από τότε οι δυο τους ήταν full in love. Έναν χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2020, οι δυο τους είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους με έναν αρραβώνα και τώρα έκαναν το επόμενο βήμα και παντρεύτηκαν τελικά, όπως ακριβώς το ήθελαν.

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο τους – που θέλησαν να κρατήσουν μυστικό – δημοσιεύθηκαν από την Page Six και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Blake Shelton ζήτησε να χτιστεί το μικρό εκκλησάκι του γάμου στο ράντσο του, για να παντρευτεί εκεί την όμορφη Gwen Stefani. H ροκ σταρ πάντως, επέλεξε αυτήν τη φορά ένα λευκό ρομαντικό νυφικό σε αντίθεση με την grande εμφάνιση που είχε κάνει στον πρώτο της γάμο επιλέγοντας ένα νυφικό με κόκκινο τελείωμα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2015 και άρχισε να βγαίνει τα πρώτα του ραντεβού δειλά δειλά, μιας και οι δυο τότε ήταν φρεσκοχωρισμένοι. Τον Ιούλιο του 2015 ο Shelton πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Miranda Lambert, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Λίγες εβδομάδες αργότερα και η Gwen Stefani χώρισε από τον Gavin Rossdale μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά.