Gwen Stefani: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Blake Shelton
Κόσμος

Gwen Stefani: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Blake Shelton

Gwen Stefani: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Blake Shelton

Τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ρομαντική τελετή με θέα το ηλιοβασίλεμα ανέβηκαν το περασμένο Σάββατο 3 Ιουλίου ο Blake Shelton και η Gwen Stefani. Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την όμορφη αυτή στιγμή του γάμου του και λίγες μέρες μετά η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το λαμπερό event.

Κούκλα και εντυπωσιακή μέσα στο mini λευκό Vera Wang νυφικό της η Gwen Stefani έκανε μια grande εμφάνιση στο γάμο της και μάγεψε τον επί έξι χρόνια σύντροφό της. Η νυφική δημιουργία της συνδυάστηκε με λευκές μπότες και ένα μακρύ πέπλο. Η τραγουδίστρια επέλεξε να έχει πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της και φόρεσε κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της. Στόχος της, όπως αποκάλυψε άλλωστε στις αναρτήσεις της ήταν το νυφικό της να μοιάζει με ένα party dress, αφού για εκείνη ο γάμος ήταν μια μεγάλη γιορτή με το έτερον ήμισυ.

«Την 3η Ιουλίου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σ’ αγαπώ Blake Shelton», έγραψε χαρακτηριστικά σε post της στο Instagram και ευχαρίστησε όσους τη βοήθησαν να έχει τον γάμο των ονείρων της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια. Το love story τους είχε ξεκινήσει μετά τη συνάντησή τους στο The Voice και από τότε οι δυο τους ήταν full in love.

Τον Ιούλιο του 2015 ο Shelton πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Miranda Lambert, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Λίγες εβδομάδες αργότερα και η Gwen Stefani χώρισε από τον Gavin Rossdale μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά.

Ο γάμος ήρθε μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας και μόλις έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα του γνωστού ζευγαριού.