Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς
Νέα

Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς

Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής

Εκτός Happy Day βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα ο Κώστας Φραγκολιάς λόγω επαφής του με θετικό κρούσμα κορονοϊού και τώρα ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή διαγνώσθηκε κι εκείνος θετικός στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιά, Δώρα νόσησε με κορονοϊό και για λόγους ασφαλείας, ο ίδιος έμεινε για κάποιες μέρες εκτός εκπομπής. Έκανε μάλιστα και σύνδεση μέσω Skype με το Happy Day και αναφέρθηκε στην πορεία της υεγίας της συντρόφου του, επισημαίνοντας πως εκείνος δεν έχει κολλήσει.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως τελικά και ο Κώστας Φραγκολιάς είναι θετικός στον ιό. «Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς,, επειδή όμως περνούσε καλά ξάπλα, είπε “θα κολλήσω και δεν θα είμαι στο Happy Day”. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο κι αν τηρείς τα μέτρα είναι δύσκολο να τη γλυτώσεις», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε και τη Δευτέρα έκανε το μοριακό τεστ και τελικά ήταν θετικός στον ιό. Ευτυχώς το περνά σχετικά ασυμπτωματικός».

https://streamable.com/9j5ddt