Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Νέα

Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σε καραντίνα ο Λευτέρης Μητσόπουλος

Κρούσμα κορονοϊού εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, καθώς ο Λευτέρης Μητσόπουλος εντοπίστηκε θετικός με αποτέλεσμα να παραμένει στο σπίτι του από την την Τετάρτη.

Ο συνεργάτης της εκπομπής είναι σε καραντίνα, γεγονός που ανακοίνωσε η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης, λέγοντας: «Και εμείς έχουμε το κρούσμα μας, μη νομίζετε ότι απέχουμε. Έχουμε το καραντινάτο αγόρι μας, τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Δεν του αρέσει να είναι μόνος του αλλά σημασία έχει να το περάσει ήπια. Θα μας τα πει τα θεματάκια του. Αλλά ο Λευτέρης μας είναι ένα από τα κρούσματα των ημερών…».

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος λίγο αργότερα βγήκε στον αέρα της εκπομπής και μίλησε για την κατάσταση της υγείας τους.

«Πρόσεχα όσο μπορούσα, την είχα γλιτώσει 3-4 φορές το καλοκαίρι. Είχα πάει Ναύπακτο για τα Χριστούγεννα, πήγα στον αδερφό μου, έκανε τεστ και λέει “βγήκα θετικός”. Λέω στη Μαρία “μάζεψε τα πράγματα και φύγαμε”. Δεν κάτσαμε καθόλου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε τα ίδια συμπτώματα με τον αδερφό μου, δεν έχουμε γεύση, όσφρηση, πονάνε τα κόκκαλα και έχουμε πόνο στα πόδια μας. Ο αδερφός μου είναι στην 6η μέρα, έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Χθες και προχθές χάλια, το βράδυ ήταν χειρότερα. Η Μαρία είναι μάλλον “κατσαρίδα”, δεν έχει ακόμα».