Hollywood report: Όλα τα νέα από τη διεθνή showbiz
Κόσμος

Hollywood report: Όλα τα νέα από τη διεθνή showbiz

Hollywood report: Όλα τα νέα από τη διεθνή showbiz

Πολλά γεννητούρια!

Φουλ στα γεννητούρια είναι η μέρα αν και υπήρξαν και μερικά δυσάρεστα από τον κόσμο του Hollywood και τη διεθνή showbiz.

Karlie Kloss: Έγινε μαμά!

Έτσι μητέρα για πρώτη φορά έγινε το top model, Κarlie Kloss που έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss)

Την πρώτη φωτογραφία  του μωρού ανέβασε ο ευτυχής μπαμπάς, Joshua Kushner.

Nα θυμίσουμε ότι ο Joshua είναι ο κουνιάδος της Ivanka Trump.

Μαμά για δεύτερη φορά η Pippa Middleton

Γεννητούρια όμως είχαμε και στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η Pippa Middleton έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τα ξημερώματα. Το μωρό είναι κοριτσάκι και μάλιστα θα του δοθεί το όνομα Grace Elizabeth Jane, ένας  έμμεσος φόρος τιμής στη Βασίλισσα όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

H Pippa Middleton με τον σύζυγό της, James Matthews το 2019 (Mega)

Η Pippa κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους και η εγκυμοσύνη έγινε γνωστή μόλις τον Δεκέμβριο, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν λίγες μέρες προτού γεννήσει.

Η αδελφή της Κate Middleton, έχει ακόμη έναν δίχρονο γιο, τον Arthur, με τον 45χρονο σύζυγό της James Matthews.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τη Γιορτή της Μητέρας με την πιο χαριτωμένη φωτογραφία

Για πρώτη φορά γιόρτασε τη Γιορτή της Μητέρας η εγγονής της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πριγκίπισσα Ευγενία, που πριν από λίγο καιρό απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Η γιορτή στη Βρετανία γιορτάζεται τον Μάρτιο και όχι τον Μάιο όπως συνηθίζουμε.

Η Ευγενία ανέβασε μια πολύ ανοιξιάτικη φωτογραφία του γιου της ανάμεσα σε κατακίτρινους νάρκισσους, ένα χαρακτηριστικό λουλούδι του αγρού στη Βρετανία.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μαμά του Αύγουστου και όπως βλέπετε απολαμβάνω την πρώτη μου Γιορτή της μητέρας» έγραψε.

Πένθος για τον Jamie Dornan

Τον πατέρα του έχασε ο ηθοποιός των «50 αποχρώσεων του γκρι», Jamie Dornan και μάλιστα από κορονοϊό.

Ο 73χρονος διακεκριμένος καθηγητής μαιευτικής και γυναικολογίας, Jim Dornan διατέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Γυναικολόγων της Ιρλανδίας αλλά και καθηγητής Εμβρυολογίας στο Βασιλικό Πανεπιστήμιο του Μπέλφαστ.

Τα extras των Grammys

Δεν ήταν μόνο η Beyonce που πήρε βραβείο και έσπασε τα ρεκόρ. Το πρώτο της Grammy κατέκτησε και η κόρη της, Blue  Ivy, που μαζί με τη μαμά της, πήραν βραβείο Καλύτερου Μουσικού Βίντεο για το Brown Skin Girl.

Η Chrissy Tiegen με τον John Legend απέδειξαν για μια ακόμη φορά γιατί είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Instagram.

Μπορεί να μην πήγαν στα Grammy, έβαλαν όμως τα καλά τους για την περίσταση.

Ή περίπου τα έβαλαν, αφού ο John προτίμησε να φορέσει μια υπερπολυτερή ρόμπα σπιτιού και μεταξωτές πυτζάμες για να ποζάρει δίπλα στη σύζυγό του, που τίμησε το red carpet με ένα ιδιαίτερα σέξι φόρεμα.

«Ο Allen έκανε δύο από τα παιδιά μου όπλα εναντίον μου»

Αυτό είπε η 76χρονη Mia Farrow στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του HBO Allen v. Farrow, αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη το 1992, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 85χρονος τώρα σκηνοθέτης είχε σχέση με την θετή της κόρη, Sοοn Yi Previn.

«Έκανε όπλα δύο από τα παιδιά μου και τα έστρεψε εναντίον μου» είπε η Farrow αναφερόμενη τόσο στην Previn όσο και στον γιο της Moses, ο οποίος το 2014 πήρε το μέρος του Allen ισχυριζόμενος ότι η μητέρα του ήταν κακοποιητική.

Η Farrow λέει στο φινάλε της σειράς αναφερόμενη στα δύο παιδιά της: «Είναι άνθρωποι που αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θα έδινα τη ζωή μου για αυτά. Αγαπώ τη Soon-Yi. Μου πήρε 6 χρόνια να πετάξω τη χριστουγεννιάτικη κάλτσα που της έπλεξα πιστεύοντας ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γύρισε».