House of Fame: Τα άκουσαν για τα καλά οι σπουδαστές – «Είστε δειλοί, τέλος η πενταήμερη»
Reality TV

House of Fame: Τα άκουσαν για τα καλά οι σπουδαστές – «Είστε δειλοί, τέλος η πενταήμερη»

House of Fame: Τα άκουσαν για τα καλά οι σπουδαστές – «Είστε δειλοί, τέλος η πενταήμερη»

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους Μεταξόπουλος και Μπαλτατζή

Με μία λέξη, «αποτυχία», θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το δεύτερο live του House of Fame, με τους καθηγητές της ακαδημίας να είναι έξαλλοι με τους σπουδαστές για τις εμφανίσεις τους.

Η Δευτέρα είναι ημέρα αξιολόγησης και εκεί, ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Πέννυ Μπαλτατζή δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για την πλειοψηφία των acts των παικτών.

«Η πενταήμερα τελείωσε. Τέλος. Έπρεπε να ήταν πολλές οι αποχωρήσεις την Παρασκευή. Δεύτερη φορά τα ίδια λάθη και χειρότερα και από εκεί που δεν το περιμένεις και από τα καλά σου χαρτιά, που έχεις επενδύσει σε αυτά. Μέσα στη δικαιολογία όλοι, είστε πρώτοι στη δικαιολογία. Ξέρετε πως λέγονται αυτοί, δειλοί», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος με την Πέννυ να προσθέτει:

«Θα πρέπει να αξιοποιήσω και τη δεύτερή μου ιδιότητα, που είναι βρεφονηπιοκόμος».

https://streamable.com/d363u9

«Καλύτερα να πείτε ότι είστε άπειροι. Είστε όλοι άπειροι τελικά και αυτό είναι αποδεκτό. Η δικαιολογία δεν αρμόζει σε εσάς. Εκτίθεστε και η σκηνή το έχει αυτό. Ή σε αποδέχεται ή σε ξερνάει. Δεν με ενδιαφέρει να είστε καλοί ή όμορφοι, θέλω να είστε αληθινοί. Εκεί με το star quality ήθελα να κόψω κομματάκια την τηλεόραση. Έτσι γίνονται οι star; Ακόμα δεν βγήκαμε από το αυγό», επεσήμανε ο Πάνος Μεταξόπουλος και από εκεί και πέρα οι καθηγητές ξεκίνησαν την αξιολόγηση για τον καθένα ξεχωριστά.

Αρνητικά σχόλια άκουσαν η Μαριάννα, η Αναστασία, ο Θέμης, η Πηνελόπη. Αντίθετα, ο Άρης πήρε το χειροκρότημα και την αγκαλιά της Πέννυς. «Αυτό θέλω για όλους σας» έλεγε προς τους υπόλοιπους σπουδαστές, εμφανώς στεναχωρημένη.

https://streamable.com/6gfjz6

Η σειρά της Κόννι έφτασε με την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς την ώρα του βίντεο. «Είδα το πρόσωπό της και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Τραγουδάω και μετά χορεύω. Όταν κάτι δεν πάει καλά κατεβαίνω και κάθομαι στο σκαλί. Δεν ελέγχεις τη φωνή σου και παίζεις και πνευστό όργανο και αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα», είπε η Πέννυ.

https://streamable.com/8h4o0k

Οι καθηγητές, ανάμεσα στους 16 σπουδαστές επέλεξαν ως «μαθητή της εβδομάδας» τον Άρη, ο οποίος άκουσε τα καλύτερα λόγια και στην αξιολόγηση. Ο Άρης, πήρε μαζί του στο ξεχωριστό δωμάτιο τον Στέφανο.

https://streamable.com/mzskhv