House of Fame: Τι αποκαλύπτουν Φουρέιρα, Πλούταρχος και Γαρμπή για την πρεμιέρα τους
Νέα

House of Fame: Τι αποκαλύπτουν Φουρέιρα, Πλούταρχος και Γαρμπή για την πρεμιέρα τους

House of Fame: Τι αποκαλύπτουν Φουρέιρα, Πλούταρχος και Γαρμπή για την πρεμιέρα τους

Στις 15 Φλεβάρη ξεκινά το ριάλιτι τραγουδιού

Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για το House of Fame βρέθηκε η κάμερα του Love It και λίγο πριν την πρεμιέρα που θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα και οι κριτές Καίτη Γαρμπή και Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για όλα όσα θα δούμε στη μικρή οθόνη.

Ελένη Φουρέιρα

«Είναι κάτι που πάντα μου άρεσε. Όταν μου έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ και έμαθα ποιο είναι το συγκεκριμένο project μου άρεσε η ιδέα γιατί έχει να κάνει πολύ με τη δουλειά μου», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πιο αυστηρός. Αυτοί που γνωρίζω καλά είναι η Καίτη και ο Γιώργος. Ίσως ο Φοίβος να είναι πιο αυστηρός».

Γιάννης Πλούταρχος

«Εύχομαι με την παρουσία μου να βοηθήσω αυτά τα νέα παιδιά. Έχω πια μεγάλη πείρα. Θα είμαι δίκαιος», είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Πλούταρχος και συνέχισε: «Την Ελένη Φουρέιρα την βλέπω εξαιρετική».

Όσο για τον γιο του που ακολουθεί τα βήματά του στο τραγούδι, δήλωσε: «Ο Γιώργος έχει επηρεαστεί από τη χροιά μου, αλλά έχει τον δικό του χαρακτήρα».

Καίτη Γαρμπή

«Αυτή η ομάδα είναι Α’ Εθνική, ό,τι καλύτερο. Θα έχουμε μια όμορφη συνεργασία. Μπορούμε να κρίνουμε με αγάπη τα παιδιά και να είμαστε αμερόληπτοι», είπε η Καίτη Γαρμπή και πρόσθεσε: «Η Ελένη Φουρέιρα είναι θεά, σταρ και έχει μια εκρηκτική σκηνική παρουσία. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ρόλο που της δόθηκε»

Τέλος, στην ερώτηση «τι της είπαν ο Διονύσης Σχοινάς και ο γιος τους», η Καίτη Γαρμπή είπε: «Μου είπαν ο Θεός μαζί σου».

https://streamable.com/pssd3g