House of Fame: Τους έκανε άνω – κάτω ο Παντελής Τουτουντζής
Reality TV

House of Fame: Τους έκανε άνω – κάτω ο Παντελής Τουτουντζής

House of Fame: Τους έκανε άνω – κάτω ο Παντελής Τουτουντζής

Κάθε φορά που ο makeup artist μπαίνει στην ακαδημία ταράζει τα νερά

Όλα τα θέματα επί τάπητος έθεσε ο Παντελής Τουτουντζής κατά την καθιερωμένη επίσκεψή του στο House of Fame.

Ο makeup artist μέτρησε παρευρισκόμενους και τους βρήκε λιγότερους, καθώς Στέφανος και Μαριάννα έλειπαν από το σαλόνι. Ο ίδιος αποφάσισε να τους ειδοποιήσει να παρευρεθούν στο μάθημά του με το ζευγαράκι να βρίσκεται σε τρυφερές στιγμές στη… σουίτα της ακαδημίας.

«Το έκανα κι αυτό πήγα στο νυφοκρέβατο. Περιμένουμε το ζευγαράκι», ενημέρωσε τους σπουδαστές.

https://streamable.com/v18pto

Η κουβέντα ανάμεσα στους σπουδαστές και τον Παντελή έγινε γύρω από το γεγονός ότι ο Γιώργος Σπετσιώτης βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση και ο λόγος ήταν οι τέσσερις βαθμοί που έχασε αφού ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του.

https://streamable.com/47xdj7

Ο Παντελής ζήτησε από την Έλενα και τον Γιώργο Σ. να του πουν ποιοι θα έπρεπε να είναι προτεινόμενοι και επέμενε, με την Έλενα να «δείχνει» τη Μαριάννα και τον Στέφανο να αντιδρά.

Ο makeup artist στράφηκε στη Βένια και τη ρώτησε ευθέως για τον λόγο που χάιδευε τον Στέφανο, ενώ ξέρει ότι είναι μαζί με τη Μαριάννα. Η Βένια έμεινε «κόκκαλο», όμως ο Παντελής επέμενε στην κουβέντα παρά το γεγονός ότι και η Βένια και ο Στέφανος ξεκαθάρισαν ότι είναι φίλοι και δεν έχει καμία σχέση αυτό με το τι συμβαίνει ανάμεσα στην Κόννη και τον Γιώργο Σπετσιώτη.

Η Κόννη πήρε θέση και είπε ότι παρεξήγησε όταν είδε τα δυο παιδιά να έχουν έρθει πιο κοντά, ωστόσο ο Παντελής Τουτουντζής θέλησε να απενοχοποιήσει την αγκαλιά, γι αυτό και έκανε την παραπάνω συζήτηση.

https://streamable.com/wjggzy