«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καδράκι με τη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»
Πρωινές εκπομπές

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καδράκι με τη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καδράκι με τη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουρατίδη, η πρόταση του Ηλία Ψινάκη και το ενδεχόμενο επιστροφής σε κάποιο τηλεπαιχνίδι

Στο ειδύλλιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», κάνοντας μάλιστα μια πικάντικη αποκάλυψη.

«Έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν σπίτι της και συζητούσαμε για δουλειές στην κρεβατοκάμαρα. Σηκώνομαι κάποια στιγμή να πάω στην τουαλέτα και μπήκα στη δικιά της. Είχε καδράκι τη φωτογραφία της με τον τότε πρίγκιπα διάδοχο πάνω από τη λεκάνη! Της λέω “το ότι θα έβλεπα φωτογραφία σου με τον βασιλιά πάνω από την (…) δεν θα το περίμενα”».

«Όταν έμαθε για την Βουγιουκλάκη η Φρειδερίκη τον έστειλε στον Έβρο, για να ξεκόψει από την ηθοποιό, μην τυχόν και γίνει σοβαρό το θέμα, γιατί αυτός είχε τσιμπηθεί μαζί της», συμπλήρωσε.

«Από μηδέν τον έκανα σούπερ σταρ»

Ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε στην παρελθοντική συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Γνώρισα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα, σε ένα σκυλάδικο, και για όλη τη δεκαετία του ’90 ήμουν μάνατζέρ του. Από μηδέν τον έκανα σούπερ σταρ. Δεν μου αρέσει η εικόνα του σήμερα», δήλωσε.

Η τηλεοπτική επιστροφή του Ηλία Ψινάκη και η πρόταση

Ένας αγαπημένος του συνεργάτης, ο Ηλίας Ψινάκης, επιστρέφει τηλεοπτικά μαζί με την Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή «Έλεος» στο MEGA.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μουρατίδης, αρχικά είχαν σκεφτεί να κάνουν μαζί μία μεταμεσονύχτια εκπομπή με τίτλο «Οι Συγκάτοικοι».

«Μου είχε πει να κάνουμε μαζί μία μεταμεσονύχτια εκπομπή. Κάθισα, σκέφτηκα και του είπα «θες να κάνουμε μία εκπομπή που να λέγεται «Οι Συγκάτοικοι» και να υποδεχόμαστε φίλους μας;» Τρελάθηκε! Μετά τις διακοπές μιλήσαμε και μου είπε ότι το MEGA ήθελε να κάνει με την Αννίτα Πάνια μία βραδινή εκπομπή».

Ο Νίκος Μουρατίδης ρωτήθηκε και για την ενδεχόμενη επιστροφή του Fame Story και αν θα ήθελε να συμμετέχει ξανά και είπε ότι θα του άρεσε να βρεθεί ξανά μόνο στην κριτική επιτροπή.

Για το #MeToo

Ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε υπέρ του #MeToo, ενώ κατήγγειλε για ακραίες συμπεριφορές στον χώρο του τραγουδιού, αλλά και της τηλεόρασης.

«Είμαι πάρα πολύ υπέρ του #MeToo. Στον χώρο του τραγουδιού συμβαίνουν τέρατα… Σεξουαλικά, ναρκωτικά, μαύρο χρήμα, δεν μπορώ να σου περιγράψω…».

«Έχω ακούσει, έχω ψιλοδει κι έχω ψιλομάθει για πολύ άσχημα πράγματα, τα οποία όμως ήταν αποδεκτά και από τις δύο πλευρές. Και η τάδε παρουσιάστρια δεχόταν την ξεφτίλα για να κάνει καριέρα και ο τάδε καναλάρχης ή διευθυντής, εκμεταλλευόμενος την ισχύ του, την ξεφτίλιζε», είπε.