Η Ελλάδα φλέγεται: Τα μηνύματα στήριξης και αγωνίας των celebrities
Ελλάδα

Η Ελλάδα φλέγεται: Τα μηνύματα στήριξης και αγωνίας των celebrities

Η Ελλάδα φλέγεται: Τα μηνύματα στήριξης και αγωνίας των celebrities

Τα social media έχουν γεμίσει από αναρτήσεις για τις πυρόπληκτες περιοχές και την τεράστια καταστροφή

Δύσκολες στιγμές ζει η Ελλάδα μετά την τεράστια πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, αλλά και αυτή που πλήττει τη Βόρεια Εύβοια εδώ και δύο μέρες, αλλά και την Αρχαία Ολυμπία.

Την Τρίτη ο κόσμος παρακολουθούσε συγκλονισμένος όσα συνέβαιναν στα βόρεια προάστια της Αττικής, στην ίδια στιγμή που στις Ροβιές, η πυρκαγιά έπαιρνε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και καίει μέχρι και τώρα εκτάσεις πρασίνου αλλά και δεκάδες σπίτια και περιουσίες.

Σε όλη αυτήν την κατάσταση, ο κόσμος παραμένει ενωμένος και προσπαθεί να βοηθήσει είτε όσους έχουν μείνει χωρίς στέγη, είτε τα ζώα που έχουν πληγεί, εγκαταλειφθεί ή χρειάζονται ειδική περίθαλψη και χώρο, όπως τα άλογα από τους ιππικούς ομίλους της Βαρυμπόμπης.

Οι αναρτήσεις στα social media για βοήθεια είναι εκατοντάδες, ενώ σε αυτήν την προσπάθεια έχουν παίξει ρόλο και οι celebrities που έχουν μεγαλύτερη αποδοχή και κοινό.

Παράλληλα βέβαια, οι επώνυμοι έχουν ανεβάσει και διάφορα post με τα συναισθήματά τους, την οργή αλλά και το «ευχαριστώ», σε εκείνους που ρισκάρουν τις ζωές τους στις φλόγες για να σώσουν τους συνανθρώπους τους και όχι μόνο.

Δείτε τι μοιράστηκαν οι celebrities στα social media

View this post on Instagram

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious)