«Η Φάρμα»: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα – Την κρατούσαν για να μην ορμήξει στην Αναστασία Γκεργκελεζίου
Reality TV

«Η Φάρμα»: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα – Την κρατούσαν για να μην ορμήξει στην Αναστασία Γκεργκελεζίου

«Η Φάρμα»: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα – Την κρατούσαν για να μην ορμήξει στην Αναστασία Γκεργκελεζίου

Στην «κόντρα» μπήκε και η Αθανασία Τσουμελέκα

Εκτός εαυτού βγήκε η Σάσα Μπάστα στη «Φάρμα» και τα έβαλε με την Αναστασία Γκεργκελεζίου, σε μια κόντρα που ξεκίνησε μπροστά στον Σάκη Τανιμανίδη, στην αρένα το προηγούμενο βράδυ, με αφορμή τις δουλειές του σπιτιού και την αλλαγή συμπεριφοράς της δεύτερης, αφότου πήρε την ασυλία.

Η Σάσα Μπάστα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να δει η κόρη της να την προσβάλλουν, η Αναστασία σηκώθηκε να φύγει από το μέρος που καθόντουσαν, αλλά όταν άκουσε αυτήν την ατάκα, επέστρεψε και της ζήτησε τον λόγο. «Με προσβάλλει η επίθεση που έκανες μέσα και είναι η δεύτερη φορά. Αν ξαναγίνει θα δεις έναν άλλον άνθρωπο. Δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι, δεν σε ξέρω. Άκουσες να λέω το όνομά σου; Αυτό το πράγμα εμένα θα το δει ο άντρας μου και η κόρη μου και η οικογένειά μου; Να με προσβάλλεις εσύ εμένα;», της είπε η Σάσα και η Αναστασία απάντησε:

«Εσύ πόσες φορές μιλάς άσχημα πίσω από την πλάτη των άλλων;»

«Από αύριο θα δεις έναν άλλον άνθρωπο που δεν θα ήθελες να τον γνωρίσεις. Ήρθα μόνη μου και σου είπα ότι χάρηκα που κέρδισες και το ένιωσα», φώναζε η Σάσα, με τη συμπαίκτριά της να ειρωνεύεται λέγοντας: «Ναι κι εγώ το πίστεψα. Χαίρεσαι για όλους και ξαφνικά γίνεσαι κολλητή με όλους. Είναι κοπλιμέντο το ότι δεν είμαι φίλη σου». Η τραγουδίστρια προσπάθησε να συγκρατήσει να νεύρα της και της είπε: «Αν σηκωθώ τώρα πάνω…»  .

Η Αναστασία αποχώρησε από την κουβέντα και μπήκε στο σπίτι, ωστόσο η Σάσα την ακολούθησε.

«Την επόμενη φορά που θα μου μιλήσεις έτσι θα δεις έναν άλλον άνθρωπο. Αυτό που άκουσες, δεν θα επαναληφθώ. Το να με βρίζεις και να με προσβάλλεις εμένα έτσι και να με βλέπει η κόρη μου δεν το επιτρέπω σε κανέναν. Δεν με ξέρεις»,  της είπε σε έξαλλη κατάσταση η Σάσα με τους άντρες να την κρατούν για να μην της ορμήξει.

Η Αναστασία τη ρώταγε : «Τι σου είπα; Πες μου τι σου είπα». Η Σάσα έψαχνε τα πράγματά της να φύγει, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη έσπευσε να την ηρεμήσει.

Η Αναστασία πάνω στην κουβέντα με τους συμπαίκτες της, είπε ότι οι άλλες κοπέλες «γλείφουν» τη Σάσα Μπάστα για να είναι φίλες και εκεί, παρεξηγήθηκε η Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία της τόνισε ότι την προσβάλλει και ότι από εκείνη θα έχει μία ψήφο για να αποχωρήσει.