«Η Φάρμα»: Οι υπηρέτες, τα κολάν της Παναγιώταρου, η «απομόνωση» του Τζώρτζογλου  και οι δύο «μονομάχοι»
Reality TV

«Η Φάρμα»: Οι υπηρέτες, τα κολάν της Παναγιώταρου, η «απομόνωση» του Τζώρτζογλου και οι δύο «μονομάχοι»

«Η Φάρμα»: Οι υπηρέτες, τα κολάν της Παναγιώταρου, η «απομόνωση» του Τζώρτζογλου  και οι δύο «μονομάχοι»

Η Αλεξάνδρα έφερε... Μυκονιάτικο αέρα στο παιχνίδι και προκάλεσε γέλια στους παίκτες

Το quiz της εβδομάδας έπαιξαν στη «Φάρμα» με δύο παίκτες, έναν άντρα και μια γυναίκα που δεν μπήκαν στη διαδικασία επιλογής για τις υπηρεσίες.

Νικητές ήταν ο Ντούπης και η Μαρία η αγρότισσα γεγονός που χάλασε εν μέρει τα σχέδια του αρχηγού Βασίλη.

https://streamable.com/0d6zdv

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έβαλε στις θέσεις των υπηρετών τη Φένια και τον Στράτο, για τον οποίο οι απόψεις πλέον διίστανται στη φάρμα, καθώς όπως ειπώθηκε, ο Θανάσης Πάτρας και η Μαρία θα τον έχουν πλέον σε «επιθετική» απομόνωση, καθώς τους έχει κουράσει η συμπεριφορά και τα ξεσπάσματά του.

Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην πρώτη μέρα της στο παιχνίδι φόρεσε το λευκό κολάν της και βγήκε έξω για να μάθει να καρφώνει. Φυσικά η εμφάνισή της έφερε διάφορα σχόλια και γέλια από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η Αλεξάνδρα με το μακρύ της νύχι ήθελε να πιάσει τανάλιες και σφυριά.

Στα θέματα της υπηρεσίας, η Φένια φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά, καθώς εκτός από τους στάβλους, ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν βοήθησε πουθενά αλλού και μάλιστα κατηγόρησε προηγούμενους υπηρέτες ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Το θέμα έφτασε μέχρι τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον Στράτο να κατηγορεί τη Μαρία και τον Κώστα Γκρέκα να την υποστηρίζει, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Βασίλης έβαλε πρώτο «μονομάχο» τον Στράτο ο οποίος το περίμενε. Την ίδια στιγμή η Μαρία ξέσπασε κατά του, βλέποντας τον Βασίλη να πλένει τα πιάτα, δουλειά που έπρεπε να κάνει ο Στράτος.

https://streamable.com/v0cuvl

Η ασυλία και ο δεύτερος μονομάχος

Οι παίκτες μαζεύτηκαν στον αχυρώνα για να παίξουν τον αγώνα ασυλίας που θα τους κρατήσει μακριά από την επιλογή του Στράτου Τζώρτζογλου να αγωνιστούν απέναντί του.

https://streamable.com/jct3px

Ο Κώστας Γκρέκας νίκησε τον Θανάση Πάτρα, ο Ντούπης έφτιαξε την πυραμίδα του 5” αργότερα και έτσι ο Κώστας κέρδισε την ασυλία.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε τον Ντούπη.

https://streamable.com/294nbd