«Η Φάρμα»: Τα «πάνω – κάτω» στην αποχώρηση – Η τεράστια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε
Reality TV

«Η Φάρμα»: Τα «πάνω – κάτω» στην αποχώρηση – Η τεράστια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

«Η Φάρμα»: Τα «πάνω – κάτω» στην αποχώρηση – Η τεράστια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε

Άλλη ήταν να φύγει, άλλη έφυγε

Μονομάχοι αυτής της εβδομάδας βγήκαν η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ειρήνη Κολιδά.

Η Μαρία ως υπηρέτρια ήταν εκείνη που πήρε την ψήφο από τον αρχηγό, η οποία και έδωσε στη συνέχεια τη μαύρη πέτρα στην συμπάικτριά της εξηγώντας πως θα ήταν τιμή της να διαγωνιστεί μαζί της.

Η Ειρήνη βαθμολόγησε τις δοκιμασίες με βάση τα δυνατά και αδύναμα σημεία της και μπήκαν στη συνέχεια στην αρένα.

Πέντε αγωνίσματα για την ανάδειξη της νικήτριας με την Ειρήνη Κολιδά να κρατά από την αρχή το προβάδισμα παρά τις προσπάθειες της Μαρίας.

Τα τουβλάκια στην τελευταία αναμέτρηση ήταν και αυτά που έκριναν τη νίκη. Η Μαρία έμεινε πολύ πίσω κι όταν κατάφερε να φτάσει στις βολές η αντίπαλός της προπορευόταν κατά πολύ. Ήταν αυτή που έριξε το τελευταίο τουβλάκι εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο ριάλιτι.

Στο τέλος ήταν βαθιά συγκινημένη για την ίδια που πάντα καταφέρνει να ξεπερνά τα όριά της όταν βάζει στόχο να ανταγωνιστεί τον ίδιο της τον εαυτό.

Δακρυσμένη και η Μαρία που δεν ήταν η μέρα της. Την πρόδωσε το σώμα της είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Αποχωρώντας τη σταμάτησε η Ειρήνη θέλοντας να ανακοινώσει ότι ο κύκλος της στο παιχνίδι έχει κλείσει αλλά και να ζητήσει να παραμείνει στη θέση της η Μαρία.

«Νιώθω ότι ο κύκλος μου στο παιχνίδι έχει κλείσει. Ανταγωνίστηκαν τον εαυτό μου σαν μαχήτρια στη «Φάρμα»,  δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω. Το πραγματικό ριάλιτι το δικό μου είναι έξω, εδώ και καιρό σκέφτομαι το παιδί μου… Αξίζει να δώσω την ευκαιρία στη Μαρία να συνεχίσει και να γυρίσω εγώ στην οικογένειά μου» είπε και έφερε τη μεγάλη ανατροπή της βραδιάς.

Άδικα ο Σάκης προσπάθησε να τη μεταπείσει. Στο τέλος συγκινήθηκε κι αυτός καθότι σε λίγους μήνες θα γίνει κι ο ίδιος πατέρας και συναισθάνθηκε την ανάγκη της. Όμως, για το τι θα γινόταν με τη Μαρία δεν μπορούσε να αποφασίσει ο ίδιος κι έτσι πήρε λίγο χρόνο να μιλήσει με την παραγωγή.

https://streamable.com/ynb1zd

Επιστρέφοντας έφερε καλά μαντάτα για τη Μαρία. Θα μπορούσε να μείνει μεν στο παιχνίδι μόνο εφόσον είχε τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων. Έστω και ένας να διαφωνούσε η παραμονή της δεν θα γινόταν δεκτή. Τελικά κανείς δεν έφερε αντίρρηση κι έτσι ήταν εκείνη που θα γυρνούσε πίσω στο σπίτι.

https://streamable.com/ram2lk