«Η γη της ελιάς» spoiler: Η Αρετή αποκληρώνει την κόρη της για να εκδικηθεί εκείνην και τον Στάθη!
Νέα

«Η γη της ελιάς» spoiler: Η Αρετή αποκληρώνει την κόρη της για να εκδικηθεί εκείνην και τον Στάθη!

«Η γη της ελιάς» spoiler: Η Αρετή αποκληρώνει την κόρη της για να εκδικηθεί εκείνην και τον Στάθη!

Όσα θα δούμε στη δημοφιλή σειρά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δεν έχουν τελειωμό οι εκδικητικές ενέργειες που σχεδιάζει η Αρετή Καπερνάρου στη «Γη της ελιάς».

Η ηρωίδα της σειράς που έχει συγκεντρώσει πάνω της όλα τα αρνητικά σχόλια των τηλεθεατών για τη στάση της -εξαιρετική η Δώρα Χρυσικού στην ενσάρκωση ενός τέτοιου χαρακτήρα- φαίνεται ότι θα μας αποκαλύψει και νέες σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα της.

Ήδη στα επεισόδια που παίζονται, η Αρετή χειροδίκησε κατά της Εύας μαθαίνοντας ότι είναι με τον Στάθη και ετοιμάζεται για ένα οδυνηρό διαζύγιο που θα ταπεινώνει τον σύζυγό της.

Ο Στάθης όπως θα δούμε θα καταφύγει στον Ιάκωβο για να μένει προσωρινά αλλά η Αρετή θα τον κυνηγήσει και εκεί.

Σύμφωνα με το spoiler, στα επεισόδια που θα δούμε το Πάσχα η Αρετή έχει στηθεί έξω από το σπίτι του Ιάκβωβου για να παρακολουθήσει τον Στάθη.

Μαζί με τον Στέφανο και με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο.

Ο Στάθης όμως έχει έναν πολύτιμο παραστάτη, τη Βασιλική. Η κοπέλα μετά τα άσχημα λόγια και τις κατάρες από τη μητέρα της έρχεται ακόμα πιο κοντά στον πατέρα της και του δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.

Η Αρετή αποφασίζει να εκδικηθεί το ίδιο της το παιδί για να τιμωρήσει τον Στάθη. Καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει,  αποκληρώνοντας την κοπέλα και πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά.

Ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση, συνειδητοποιεί  όμως πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή!