Η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε πώς είναι να είσαι έγκυος με μερικά emoji και σίγουρα κάποιες θα ταυτιστούν μαζί της
Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε πώς είναι να είσαι έγκυος με μερικά emoji και σίγουρα κάποιες θα ταυτιστούν μαζί της

Η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε πώς είναι να είσαι έγκυος με μερικά emoji και σίγουρα κάποιες θα ταυτιστούν μαζί της

Το story που έκανε στο Instagram account της

Πριν από μερικά 24ωρα η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανακοίνωση, που κανείς δεν περίμενε.

Η influencer έδωσε άλλο νόημα στη Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκίνησε με δάκρυα χαράς και χαμόγελα, αφού ανακοίνωσε πως θα γίνει μαμά.

Πρώτα κάποια stories με την ανακοίνωση, κι έπειτα ένα σταθερό post στο Instagram account της, όπου κρατούσε μια ανθοδέσμη και το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που είχε κάνει.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!🥲

Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται… πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά “έφυγε” από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: “μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!”.

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!

Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου», έγραφε η Ιωάννα στην ανάρτησή της.

Πώς είναι όμως το συναίσθημα της εγκυμοσύνης;

Κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά, όμως η απάντησή της σε ερώτηση fan θα κάνει πολλές μέλλουσες μανούλες να ταυτιστούν.

Δείτε πώς απάντησε με το story παρακάτω: