Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Αυτό που είπε ο Μπάρτζης ήταν φάουλ»
Νέα

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Αυτό που είπε ο Μπάρτζης ήταν φάουλ»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: «Αυτό που είπε ο Μπάρτζης ήταν φάουλ»

Ο παραλληλισμός με το θέμα το εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που την ενόχλησε

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για τον Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή «Σου Κου family» που προκάλεσαν αντιδράσεις μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, επισημαίνοντας πως συμπαθεί αρκετά τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη: «Από αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα στην αρχή, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν άνδρα σαν τον Σάκη δίπλα της, ειδικά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην επικαιρότητα».

Αυτή η θέση του Νίκου Μπάρτζη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει πως δεν της αρέσει αυτό που ακούει και ότι δεν είναι σωστό να γίνεται ένας τέτοιος παραλληλισμός με αναφορά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Επειδή από χθες γίνεται πανικός με τα social media και το fan club του Νίκου Μπάρτζη. Εμείς αυτό που είπαμε είναι ο παραλληλισμός με την επικαιρότητα. Αν η Χρύσλα είπε κάτι συγκεκριμένο… Μπορεί να ακούστηκε κάπως. Εμείς δεν είπαμε ότι ο Μπάρτζης είπε αυτό, αλλά έγινε παραλληλισμός με την επικαιρότητα, που έκανε ο ίδιος. Εγώ θα επιμένω στην άποψή μου ότι ήταν φάουλ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπάρτζης δεν είναι καλό παιδί ή δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης. Αυτό ήταν ατόπημα κατά την άποψή μου. Δεν κάνουμε κωλωτούμπες. Δεν έχει να κάνει με τον Σάκη κι αν είναι χειριστικός. Ενόχλησε ο παραλληλισμός με την επικαιρότητα.

https://streamable.com/eulwdo