Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ξεκαθαρίζει: «Κανένας δεν έδινε φαγητό στον Τριαντάφυλλο κι εγώ που το έκανα, την πλήρωσα»
Reality TV

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ξεκαθαρίζει: «Κανένας δεν έδινε φαγητό στον Τριαντάφυλλο κι εγώ που το έκανα, την πλήρωσα»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ξεκαθαρίζει: «Κανένας δεν έδινε φαγητό στον Τριαντάφυλλο κι εγώ που το έκανα, την πλήρωσα»

Τι είπε για το Survivor, τις δυσκολίες και τις σεξιστικές συμπεριφορές στο επάγγελμά της;

Συνέντευξη στο περιοδικό You έδωσε η πρώην παίκτρια του Survivor και πλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης και την επιστροφή στην Ελλάδα. Η Μαριάνθη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, τα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί, αλλά και την απάνθρωπη συμπεριφορά των συμπαικτών της απέναντι στον Τριαντάφυλλο, στο Survivor.

«Στα 17,5 ετοίμασα μια βαλίτσα και έφυγα για το πρώτο μου ταξίδι. Θυμάμαι που έφυγα μεσάνυχτα από τη Θεσσαλονίκη με έναν σάκο στην πλάτη, έπαιρνα τον “καρβουνιάρη”, έφθασα ξημερώματα στην Αθήνα και κοιμόμουν στα παγκάκια, στις καρέκλες και στα 24ώρα μαγαζιά που υπάρχουν στον σταθμό Λαρίσης. Όταν τύχαινε να έχουν απεργία τα ΜΜΜ, επειδή δεν είχα χρήματα για ταξί, έλιωνα να πόδια μου στο περπάτημα», είπε αρχικά η Μαριάνθη.

Στην ερώτηση αν την έχουν αντιμετωπίσει σεξιστικά στη δουλειά της, δεδομένου ότι είναι σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο απάντησε: «Υπάρχει αυτό, παρόλο που λέμε ότι περνούν τα χρόνια και μπαίνουν περισσότερες κοπέλες στον χώρο. Κάποια μυαλά έχουν μείνει πίσω. Μου έχει τύχει να αντιμετωπίσω τέτοια συμπεριφορά από συνάδελφο, αλλά ήμουν δυνατή σαν χαρακτήρας και δεν του άφησα κανένα περιθώριο. Βέβαια, μιλάμε για μια μικρή μερίδα ανθρώπων. Οι περισσότεροι με αντιμετωπίζουν με σεβασμό, επειδή κι εγώ τους αντιμετωπίζω με αυτόν τον τρόπο».

View this post on Instagram

A post shared by Marianthi Kalatzaki-Kasdagli (@marianthikasda)

Η Μαριάνθη όμως, αποκάλυψε πως έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ: «Έχω βρεθεί στον χώρο του μόντελινγκ. Έχω πάρει μέρος σε καλλιστεία, αλλά δεν προχώρησα στον τελικό. Είδα ότι τα πράγματα δεν είναι καθαρά και δεν ήθελα να συνεχίσω»

Το Survivor και ο Τριαντάφυλλος

Μιλώντας για την προσαρμογή στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στην Ελλάδα όταν αποχώρησε από το Survivor είπε: «Στον Άγιο Δομίνικο πιστεύω ότι προσαρμόστηκα πιο εύκολα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα και συνεχώς απασχολούσα το σώμα και το πνεύμα μου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα και χρειάστηκε να μείνω σε καραντίνα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το ρολόι μου είχε μείνει ακόμη σε ώρες… Καραϊβικής. Δυσκολεύτηκα και με τη χώνεψη. Έπρεπε να τρώω σιγά σιγά και να μην πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό».

Στην ερώτηση αν μέσα στο Survivor έφθασε στα όριά της απάντησε: «Τα ξεπέρασα και παρόλα αυτά είχα να δώσω κι άλλα. Όμως, ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω, όπως άκουσα συμπαίκτες μου να λένε. Γενικά θεωρώ πως ο Κόρο έψαχνε αφορμές για καβγά, δημιουργούσε καταστάσεις με την Καρολίνα και τους ακολουθούσαν πολλές φορές και οι υπόλοιποι. Όπως όταν μου έγινε η επίθεση για το ψάρι που έδωσα στον Τριαντάφυλλο. Και σε εμένα δεν είχε δώσει φαγητό την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν είπα κάτι γιατί δεν το επέτρεπε ο εγωισμός μου».

Η Μαριάνθη μάλιστα αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο λέγοντας πως «Ήταν ήταν απάνθρωπη κίνηση να μην δίνουν φαγητό στον Τριαντάφυλλο, αφού κοντεύαμε να φάμε τα χώματα. Και ο Κώστας είχε διαφορετική άποψη, αλλά ακολούθησε προσωρινά τον Κόρο. Κανένας δεν πρόσφερε φαγητό στον Τριαντάφυλλο κι εγώ που το έκανα την πλήρωσα, ενώ δεν έπρεπε να τους δώσω αναφορά».