Η πασχαλινή εξόρμηση των παρουσιαστών: Πού τους βρίσκει το Μεγάλο Σάββατο;
Ελλάδα

Η πασχαλινή εξόρμηση των παρουσιαστών: Πού τους βρίσκει το Μεγάλο Σάββατο;

Η πασχαλινή εξόρμηση των παρουσιαστών: Πού τους βρίσκει το Μεγάλο Σάββατο;

Από την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Ανάπαυλα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις έχουν οι περισσότεροι Έλληνες παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες και οι περισσότεροι προτίμησαν να αποκεντρωθούν.

Πού τους εντοπίσαμε με βάση τις αναρτήσεις τους (όσοι εξ αυτών έκαναν);

Νίκος Κοκλώνης

Ανάσταση με ιδιαίτερη κατάνυξη ετοιμάζεται να κάνει ο παρουσιαστής και παραγωγός αφού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Νίκος Κοκλώνης: Από τη Βουδάπεστη στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Kατερίνα Καινούργιου

Προς Πόρτο Χέλι κίνησε η παρουσιάστρια του Alpha και όπως είναι φυσικό εξόρμησε στο γειτονικό νησί των Σπετσών από όπου και ανέβασε φωτογραφίες.

Σία Κοσιώνη

Πάσχα στα Χανιά, την ιδιαίτερη πατρίδα της πεθεράς της, Ντόρας Μπακογιάννη, κάνει η Σία Κοσιώνη με τον γιο της και τον σύζυγό της και όλη την οικογένεια Μητσοτάκη.

Ελεονώρα Μελέτη

Mε την κουμπάρα της, Φλορίντα Πετρουτσέλι περνά αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια. Μαζί στην εκπομπή μαζί και οι οικογένειές τους και η Φλορίντα επιδόθηκε σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, να μαγειρεύει!

Ναταλία Γερμανού

Στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα παρέα με τον Θέμη Γεωργαντά, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και άλλους καλούς φίλους βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού.

Δανάη Μπάρκα

Δεν αποχωρίζεται τη Μεσσηνία η Δανάη Μπάρκα και πώς όχι αφού σαν σωστή νονά πήγε να δει το βαφτιστήρι της στην Καλαμάτα.


Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά τη σύντομη στάση στην Ύδρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της βρέθηκε στα πατρικά χώματα του συζύγου της στην Κόρινθο. Μάλιστα παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Αρχαία Κόρινθο ενώ το Μεγάλο Σάββατο είχε επίσκεψη στο μουσείο της Κορίνθου.

Σίσσυ Χρηστίδου

Στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη δίπλα στους δικούς της που περνούν περίοδο πένθους μετά την απώλεια της μητέρας της βρίσκεται η παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά

Μπορεί να μην έβαλε τοποθεσία, η παρουσιάστρια του Πρωινού όμως φαίνεται να βρίσκεται σε κυκλαδίτικο νησί, και γιατί όχι στην Τήνο μαζί με τα παιδιά της και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη δεν κρύβει την αδυναμία του στην Τήνο και ανέβασε φωτογραφία με τα παιδιά του και τη Φούσκα τους ενώ δεν έλειψαν οι κοντινές εκδρομές καθώς όπως φαίνεται Ανάσταση θα κάνει μάλλον στη Μύκονο.

Μάρα Ζαχαρέα

Δεν αποχωρίζεται την Πάρο και το εξοχικό της η ανκοργουμαν του Star και συνήθως τη βρίσκει κανείς να κάνει παρέα με την Τίνα Μεσσαροπούλου που επίσης είναι στην Πάρο και παρακολούθησε τον Επιτάφιο και τα ιδιαίτερα έθιμα στη Μάρπησσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@marazaharea)

Κατερίνα Καραβάτου

Στο Παρίσι επέλεξε να βρεθεί η παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα» εξορμώντας στο εξωτερικό αυτή τη φορά ενώ τα παιδιά της βρίσκονται με τον Κρατερό Κατσούλη.

Μπέττυ Μαγγίρα

Και η παρουσιάστρια του Open είναι στο Παρίσι αλλά συγκεκριμένα στη Eurodisney οικογενειακώς και μάλιστα με περιπέτειες αφού χάθηκε η βαλίτσα της.

Γρηγόρης Γκουντάρας  – Ναταλί Κάκκαβα

Το τηλεοπτικό ζεύγος του Όλα γκουντ μετά την περιπέτεια στην Εθνική Οδό κατέλυσε στην Κυλλήνη όπου και ξεκίνησαν οι πασχαλινές τους διακοπές.

Ιωάννα Μαλέσκου

Στο πατρικό της στην Πρέβεζα έσπευσε μετά το τέλος των εκπομπών της η παρουσιάστρια του Love it και ήδη χαίρεται την αγκαλιά του ανιψιού της και τις ποδηλατάδες στην πόλη με τον αδελφό της.

Ελίνα Παπίλα – Ζήνα Κουτσελίνη

Το… ήμισυ του Breakfast @Star βρέθηκε στο Ναύπλιο με τη Ζήνα Κουτσελίνη για μια σύντομη εξόρμηση.

Πάσχα όμως κάνει στη Χαλκίδα με την οικογένειά της που σφύζει από κόσμο και προκύπτουν συναντήσεις όπως αυτή με τον Αργύρη Αγγέλου!

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ξάνθη βρίσκεται ο παρουσιαστής της Κοινωνίας Ώρα Μega και παρακολούθησε τον μεγαλόπρεπο επιτάφιο στο καθεδρικό ναό της του Θεού Σοφίας, συνοδεία του Στρατού.

Πέτρος Πολυχρονίδης

Στα κατανυκτικά Μετέωρα βρίσκει το Πάσχα τον παρουσιαστή του Τροχού της τύχης μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο του παιδιά.