Η ψυχαγωγία κέρδισε την ενημέρωση – «Έλα Χαμογέλα» και «Τέλεια Απόδραση» στους νικητές της χθεσινής μέρας
Τηλεθέαση

Η ψυχαγωγία κέρδισε την ενημέρωση – «Έλα Χαμογέλα» και «Τέλεια Απόδραση» στους νικητές της χθεσινής μέρας

Η ψυχαγωγία κέρδισε την ενημέρωση – «Έλα Χαμογέλα» και «Τέλεια Απόδραση» στους νικητές της χθεσινής μέρας

Σαρωτική η χθεσινή μέρα για το «Έλα Χαμογέλα» και την Σίσσυ Χρηστίδου στο Οpen. Η κεφάτη παρέα του Σαββατοκύριακου χθες στην προτελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης εκτοπίζοντας τον ανταγωνισμό στα εμπορικά κοινά.

Η ψυχαγωγική εκπομπή με αποκλειστικό ρεπορτάζ αλλά και θέματα κοινωνικού χαρακτήρα έφτασε σε τέταρτο το 25,1% στο δυναμικό κοινό 18-54 αφήνοντας τον Νίκο Μάνεση στον Alpha πέντε μονάδες πίσω αφού η εκπομπή του έφτασε σε τέταρτο 19,5%.

Στο γενικό σύνολο, ωστόσο, ο Νίκος Μάνεσης με μικρή διαφορά κέρδισε την πρώτη θέση με τέταρτο που άγγιξε το 22,2% και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής και με τέταρτο στο 18,8%.

Στην prime time ζώνη τώρα τα τηλεπαιχνίδια αντιστέκονται σθεναρά στο Euro2020. Οι τηλεθεατές δείχνουν να τα αγαπούν όλο και περισσότερο –κυρίως τα Σαββατόβραδα-, δίνοντας τους ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης σε μια δύσκολη ζώνη αυτήν την περίοδο, λόγω του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Η «Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο στην ώρα μετάδοσης της σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τον Alpha στο δυναμικό κοινό 18-54 και έφτασε σε τέταρτο το 15,4%.

Ακόμη, το διάσημο τηλεπαιχνίδι παραγωγής της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη κέρδισε ακόμη ένα Σάββατο την μάχη του ανταγωνισμού και από τις 21:00 σημείωσε σε τέταρτα τα ακόλουθα ποσοστά (15,6% – 14,4% – 15,3% – 15,6% – 14,7% – 13,5%). Στο γενικό σύνολο το τηλεπαιχνίδι άγγιξε σε τέταρτο το 15,1%.

Όπως όλα δείχνουν, τα Σαββατόβραδα, ανήκουν στην ψυχαγωγία ακόμη και αν έχουν να αντιμετωπίσουν το Euro 2020 και ποδοσφαιρικά παιχνίδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον αντρών και γυναικών.

Τέλος, και στο Μega η Σμαράγδα Καρύδη και το Celebrity Game Night σημείωσε στα εμπορικά κοινά 18-54, ποσοστά πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού που άγγιξαν το 10,7%.