Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογείται: «Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου…»
Late night shows

Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογείται: «Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου…»

Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογείται: «Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου…»

Η τηλεόραση, οι προλήψεις και η πίστη της στον Θεό

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη μία παρουσιάστρια «μύθος» της ελληνικής τηλεόρασης με πολλές ιστορίες για να αφηγηθεί από τη μακρά πορεία της στον χώρο.

Η Ρούλα Κορομηλά πήρε θέση απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μία αναδρομή στην πορεία της, στους σταθμούς της καριέρας της, σε πρόσωπα, παρασκήνια, συνεργάτες ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία της.

Σε ό,τι αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε πως «μπήκα εμβόλιμα στο “Σπίτι  το Mega”. Ήρθε ο Αντώνης Δημητριάδης και μου χτύπησε την πόρτα».

Οι άνδρες επιμένει πως δεν τη φλερτάρουν.

«Σκιάζονται οι άνδρες με εμένα, δεν ξέρω γιατί δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Είμαι γεμάτη όμως. Οι άνδρες ήταν διστακτικοί μαζί μου».

«Χάθηκε άνδρας από τη ζωή μου επειδή δεν άντεχαν τα φώτα, είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις».

Στην ερώτηση αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε από την τηλεόραση απάντησε:

«Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση όσο και αν πληγώθηκα από συμπεριφορές, από αυτά που γράφονται, είναι η δουλειά μας αυτή. Έχει τις γλυκές αλλά και τις πικρές της στιγμές».

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον πατέρα της, τις προλήψεις της και τα διάφορα ευτράπελα που της έχουν τύχει στην τηλεόραση.

«Ο πατέρας μου μού έλεγε “κάνε ό,τι θέλεις” αλλά μην αδικείς” και το έχω ως μότο, όπως δεν θέλω να με αδικούν, δεν αδικώ».

«Δεν έχω απολύσει κανέναν, μπορεί να έχω διαφωνήσει, νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν.  Αν τσακωθώ με κάποιον μπορεί να πάω να κλαίω στο μπάνιο».

«Είμαι προληπτική με το μοβ. Είναι ένα χρώμα που δεν μου αρέσει καθόλου και όποτε το έχω φορέσει κάτι μου έχει συμβεί, έχω σπάσει το  πόδι μου, έχω αρρωστ΄σηει ή κάτι έχει συμβεί σε καλεσμένο».

«Υπάρχουν καλεσμένοι γρουσούζηδες και κάτι σου συμβαίνει όταν έρχονται».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην πίστη της στον Θεό και στην ισχυρή φιλία της με τον Σταμάτη Σπανουδάκη.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, με έχει βοηθήσει να συγχωρώ, να κατανοώ, να ηρεμώ. Ίσως σε αυτό οφείλεται η παρέα που κάνω. Ο Σταμάτης ο Σπανουδάκης είναι σαν αδερφός μου κάνουμε πολλή παρέα και εκείνος και η γυναίκα του ξέρουν τα πάντα σ εμένα.

«Η φιλία αυτή προέκυψε το 1993 στο Ciao Ant1 και μετά τον φώναξα και στο Bravo, δεν το έχει ξεχάσει. Θεώρησε ότι ήταν σταθμός στην καριέρα του και είναι συγκινητικό αυτό».

Απομακρύνθηκαν άνθρωποι που θεωρούσε φίλους από κοντά της όταν πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα;

«Δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάτι σπουδαίο, κάτι ξεχωριστό, έτυχε να κάνουμε μία δουλειά που έχει δημοσιότητα. Εμείς δεν είμαστε πρωταγωνιστές, παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές. Αν εμείς καβαλήσουμε το καλάμι και θεωρήσουμε ότι είμαστε κάτι σπουδαίο, έχουμε χάσει τον δρόμο»

«Δεν “χάθηκα” γιατί σε κάθε “γκέλα” που έκανα ο αδερφός μου ο Θανάσης μου έλεγε “ποια νομίζεις πως είσαι; Σε παρακαλώ άσε τις επάρσεις, προσγειώσου”».

«Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου. Βίωνα και εγώ καταστάσεις όπως η κάθε γυναίκα, ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω».

«Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν πρώην μου και δεν το επιδιώκω ωστόσο θέλω να είναι καλά».

«Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό».