Η Σμαράγδα Καρύδη  στο «Μega Καλημέρα»: «Με πλησιάζουν και μου λένε “θα μας δώσεις κανένα μοβ;”» – «Έκλεψε» τη δόξα της η Μπουκιά!
Νέα

Η Σμαράγδα Καρύδη στο «Μega Καλημέρα»: «Με πλησιάζουν και μου λένε “θα μας δώσεις κανένα μοβ;”» – «Έκλεψε» τη δόξα της η Μπουκιά!

Η Σμαράγδα Καρύδη  στο «Μega Καλημέρα»: «Με πλησιάζουν και μου λένε “θα μας δώσεις κανένα μοβ;”» – «Έκλεψε» τη δόξα της η Μπουκιά!

Δείτε τι έγινε στο πλατό

Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» έκατσε η Σμαράγδα Καρύδη ενόψει και της αποψινής πρεμιέρας του Celebrity Game Night.

Για το παιχνίδι που ξεκινά απόψε στις 21:00 ανέφερε: «Περνάω τόσο καλά όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν γιατί δεν νοιώθουν καλά».

Σχολιάζοντας παλιότερη δήλωσή της ότι προτιμά ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι από μια μέτρια σειρά είπε ότι «ηθοποιός είμαι και θέλω να παίζω αλλά επειδή δεν είναι όλα όσα γίνονται μέσα στα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, προτιμώ μια εκπομπή, δεν με πειράζει».

Για την επιτυχία του «Στο Παρά 5»: «Όχι, δεν με έχει κουράσει. Τη δουλειά εκείνη πραγματικά την αγαπούσα και άξιζε να κάνει επιτυχία. Δεν με φωνάζουν Ντάλια αλλά με πλησιάζουν και μου λένε “θα μας δώσεις κανένα μοβ;”. Νομίζουν ότι κουβαλάω πολλά χρήματα. Δεν θα είμαι σε κάθε δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη. Μακάρι να ήμουνα γιατί είναι ένας εκπληκτικός σεναριογράφος και χαίρομαι πολύ να δουλεύω μαζί του, αλλά δεν γίνεται».

Eπίσης τόνισε ότι το «Παρά 5» δεν ξαναγίνεται. «Δεν θέλει ο Γιώργος, του έχει “τελειώσει”. Θα μου άρεσε να το ξανακάνω. Είναι όμως δικό του. Τις επιτυχίες δεν είναι καλό να τις τραβάς από τα μαλλιά» είπε.

Όπως είπε ήταν ιδέα του Θοδωρή Αθερίδη να ονομάσουν τον σκύλο τους Γιάννη και ότι εκείνη δεν ήθελε σκύλο καθώς ήταν συνηθισμένη με γάτες και τις αγαπά πολύ από μικρή.

Τότε εισέβαλε η Μπουκιά του Τίμου Ζαχαράτου στο πλατό και άρχισε να γαβγίζει.

«Έχω σκεφτεί τα γεράματα στην Αίγινα. Και όχι μόνο στα γεράματα. Να, ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν στην καραντίνα στην Αίγινα» είπε για το αγαπημένο της νησί όπου έχει σπίτι.

«Η πρώτη καραντίνα δεν με πείραξε τόσο και την είδα λίγο σαν παιχνίδι. Η δεύτερη παρότι δούλευα μου έπεσε βαριά. Αρρώστησα κιόλας, ήταν και ο χειμώνας μεγάλος. Δεν θέλω να ξανακλείσουμε με τίποτα», σημείωσε για τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στη χώρα λόγω της πανδημίας.

Τέλος για το #metoo και το πώς το βίωσε: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει».