«Η τέλεια απόδραση»: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου
Νέα

«Η τέλεια απόδραση»: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου

«Η τέλεια απόδραση»: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου

Παραγωγής Νίκου Κοκλώνη και Barking Well

Πυρετωδώς προετοιμάζονται στον Alpha για το νέο τηλεπαιχνίδι παραγωγής Νίκου Κοκλώνη και της εταιρίας του Barking Well, το οποίο θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, ενώ έχει προβληθεί σε 117 χώρες του κόσμου και τα νούμερα τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινο.

«Η τέλεια απόδραση» είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί στον Alpha με το τρέιλερ της εκπομπής να αποκαλύπτει το concept αλλά και το υπερπολυτελές στούντιο γεμάτο με δώρα για τους συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλατό διαμορφωμένο σε κλουβί, μέσα στο οποίο βρίσκονται εκατοντάδες δώρα διαφορών ειδών. Οι συμμετέχοντες παίζουν σε ζευγάρια, ο ένας θα απαντάει στις ερωτήσεις του Χρήστου Φερεντίνου κι αν αυτές είναι σωστές τότε ο άλλος θα μπαίνει στο κλουβί και θα προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί.

Αν ο δεύτερος δεν προλάβει να βγει από το κλουβί, θα κλειδωθεί σε αυτό και θα χαθούν τα πάντα. Κάθε σωστή απάντηση δίνει έξτρα χρόνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ενθουσιασμένος με το νέο του project και μάλιστα, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες με μία ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της Barking Well έγραψε: «Πιο εντυπωσιακό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Α. Περισσότερα δώρα από ποτέ, Β. Μεγαλύτερο σκηνικό από οποιοδήποτε άλλο show, Γ. Μια μαγική ρόδα που θα λατρέψουν όλοι».