Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά τη δισέγγονη της Lilibet
Κόσμος

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά τη δισέγγονη της Lilibet

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε για πρώτη φορά τη δισέγγονη της Lilibet

Ενός έτους έγινε στις 4/6 η μικρή Lilibet-Diana

Ήταν 4 Ιουνίου 2021 όταν η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον πρίγκιπα Harry.

Ο Archie Harrison  έγινε μεγάλος αδερφός και απέκτησε μια αδερφή, με τους γονείς της να της δίνουν το όνομα Lilibet-Diana.

Οι περιορισμοί για τον κορονοϊό και το γεγονός πως η Meghan βρισκόταν σε κατάσταση λοχείας  δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει πέρυσι στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana στους κήπους του Kensington, κι έτσι η Ελισάβετ είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει το νέο της δισέγγονο μόνο από φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις.

Φέτος όμως, αυτό άλλαξε. Meghan και Harry ήρθαν οικογενειακώς στο Λονδίνο μετά από δύο χρόνια για τους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας, κι εκεί έγινε και η επίσημη γνωριμία.

Μέσα στον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, η Βασίλισσα παρουσιάστηκε στη Lilibet κατά τη διάρκεια ενός πριβέ γεύματος με τους βασιλικούς γονείς του μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν είναι σαφές ποιος παρευρέθηκε.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν ήταν παρόντες το Σάββατο (4 Ιουνίου) στο πρώτο πάρτι γενεθλίων της Lilibet.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε βασιλική εκδήλωση μετά από δύο χρόνια την Παρασκευή (3 Ιουνίου), αν και εμφανώς δεν αλληλεπιδρούσαν με κάποια royal μέλη.

Επίσης δεν εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι για το Trooping the Color, καθώς πλέον δεν είναι ενεργά μέλη της οικογένειας.