Ιλάειρα Ζήση στο Znews: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και τα «αγκάθια» που κλόνισαν την ευτυχία τους πριν από τον γάμο τους
Συνεντεύξεις

Ιλάειρα Ζήση στο Znews: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και τα «αγκάθια» που κλόνισαν την ευτυχία τους πριν από τον γάμο τους

Ιλάειρα Ζήση στο Znews: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και τα «αγκάθια» που κλόνισαν την ευτυχία τους πριν από τον γάμο τους

«Ταλαιπωρηθήκαμε ψυχικά και σωματικά τους τελευταίους μήνες»

Αναπάντεχες οι τροπές που παίρνει η ζωή εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Ενώ αυτή η περίοδος θα έπρεπε να είναι ειδυλλιακή για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, λίγο πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ένα απρόβλεπτο πρόβλημα υγείας τον ταλαιπώρησε αναγκάζοντάς τον να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο άνθρωπος που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του ήταν φυσικά η Ιλάειρα αποδεικνύοντας ότι η αληθινή αγάπη «ανθίζει» όχι μόνο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Μάλιστα, ήταν και αυτή που αποκάλυψε ότι ο Μαυρίκιος νοσηλεύεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)

Το Znews επικοινώνησε με την Ιλάειρα Ζήση, η οποία μας έδωσε αποκλειστικές λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της, ενώ αποκάλυψε και πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

«Ο Μαυρίκιος ολοκλήρωσε την χειρουργική επέμβαση με επιτυχία και αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα. Αυτό που συνέβη μας ταρακούνησε. γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Εδώ και καιρό είχε πόνους χαμηλά στην κοιλιά, αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι αυτό το προκαλούσε μια κήλη που είχε. Έτσι ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής ένιωσε ισχυρούς πόνους και ο χειρουργός που επισκεφτήκαμε, Δρ. Χατζηλουκάς, μάς συνέστησε να προχωρήσουμε κατευθείαν σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης πλέγματος και αφαιρέσεις ενός λιπώματος που τον ταλαιπωρούσε. Εν όψει του γάμου μας δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και να ρισκάρουμε κάποια ξαφνική επιπλοκή. Όλα πήγαν έτσι όπως έπρεπε και είναι ήδη στο στάδιο της ανάρρωσης».

Εκτός απροόπτου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα Σάββατο και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι, με την Ιλάειρα Ζήση να αναλαμβάνει «καθήκοντα νοσοκόμας», όπως μας παραδέχτηκε.

Η απρόβλεπτη αυτή περιπέτεια δεν θα επηρεάσει τον γάμο του ζευγαριού που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Αυγούστου – και που αναμένεται να γίνει το απόλυτο talk of the town, αν κρίνει κανείς από τον «πάταγο» που έκανε ο αρραβώνας τους!

Παρ΄όλα αυτά, κάπου ανάμεσα στις ενθουσιώδεις ετοιμασίες για την ένωσή τους, τα χαμόγελα και τη χαρά τους υπήρξαν και «αγκάθια» που επηρέασαν την ψυχολογία του ζευγαριού. Η Ιλάειρα Ζήση δεν έκρυψε τα συναισθήματά της αναφερόμενη στην υπόθεση της παραβίασης της νέας τους κατοικίας στην Κύπρο.

«Μέσα στη χαρμόσυνη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου μας συνέβησαν και κάποια αρνητικά περιστατικά, όπως η παραβίαση της ιδιωτικής μας ζωής με την παράνομη είσοδο δημοσιογράφου στο σπίτι μας, της δημοσίευσης φωτογραφιών του καινούριου μας σπιτιού χωρίς την άδειά μας, που σε συνδυασμό με την κούραση, το τρέξιμο και τις διάφορες αγωνίες μας, μάς ταλαιπώρησαν ψυχικά και σωματικά τους τελευταίους μήνες».

Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν μπόρεσε να τους «λυγίσει» και ο λόγος είναι πολύ απλός. Κρύβεται στην απέραντη αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλο, που τους δίνει τη δύναμη να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

«Αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι πως μέσα από το κάθε τι αρνητικό έχουμε μάθει ήδη ως ζευγάρι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και στα δύσκολα και να γινόμαστε καθημερινά όλο και πιο δεμένοι και αγαπημένοι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιλάειρα Ζήση.