Ηλίας Μπόγδανος: Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Survivor
Reality TV

Ηλίας Μπόγδανος: Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Survivor

Ηλίας Μπόγδανος: Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Survivor

Τι είναι αυτό που θα του λείψει

Στην κάμερα του Love It μίλησαν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Δημήτρης Μακρόπουλος που μπήκαν στην «κόκκινη» και στη «μπλε» ομάδα αντίστοιχα. Οι δυο νέοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, πριν να φύγουν για Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψαν τι θα τους λείψει περισσότερο και τι φοβούνται.

«Είμαι πανέτοιμος για το Survivor. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Παρακολουθώ το σόου και πιστεύω ότι έχω να δώσω όχι μόνο στα αθλήματα, αλλά και στην παρέα. Έχω ασχοληθεί με το τρίαθλο, το spinning και την πυγμαχία και η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της ζωής μου», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Και συνέχισε: «Με φοβίζουν οι στόχοι γιατί δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο. Θα μου λείψει η οικογένειά μου, οι φίλοι και η κοπέλα μου». Αναφερόμενος μάλιστα, στη σύντροφό του και γνωστό μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο Ηλίας ανέφερε: «Η κοπέλα μου στενοχωρήθηκε που έφυγα, αλλά και χάρηκε που θα πάω στο Survivor»

Ενώ, αποκάλυψε για τους συμπαίκτες του: «Προσωπικά ξέρω την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Μαριπόζα».

Με τη σειρά του και ο Δημήτρης Μακρόπουλος ανέφερε: «Εν μέσω καραντίνας και όλων όσων βιώνουμε το Survivor ήταν για εμένα μια μεγάλη ευκαιρία. Το ήθελα χρόνια».

https://streamable.com/ze1jm9