Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκινημένη έριξε αυλαία στο Pop Up – «Πολλοί περνάμε δύσκολα. Κάποιες φορές κλαίμε. Κάποιες χωρίζουμε»
Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκινημένη έριξε αυλαία στο Pop Up – «Πολλοί περνάμε δύσκολα. Κάποιες φορές κλαίμε. Κάποιες χωρίζουμε»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκινημένη έριξε αυλαία στο Pop Up – «Πολλοί περνάμε δύσκολα. Κάποιες φορές κλαίμε. Κάποιες χωρίζουμε»

Συγκινημένη έριξε αυλαία στην εκπομπή Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Η παρουσιάστρια του Alpha που μετά το GNTM δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της ως κεντρική παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και τον κόσμο που στήριξε το ξεκίνημά της και μίλησε για όλα.

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους που είναι πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα. Περάσαμε πολύ δύσκολα, υπάρχει κορονοϊός, δύσκολες καταστάσεις…

Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων και κακών συνθηκών. Ήταν αυτή η χρόνια έτσι και για μένα, όπως ήταν για όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, κανένα βιογραφικό. Σταθήκατε στο πλευρό μου. Είναι πολύ σημαντικό. Ήσασταν κάθε μέρα εκεί.  Όταν με βλέπατε χαρούμενη ή στενοχωρημένη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω», είπε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά, νομίζω έχει αποτυπωθεί και πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις, το παθαίνουμε όλοι. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, έχουμε άγχος, έχουμε αγάπη, προσπαθούμε, αλλά έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα μας κρατάνε από το χέρι. Κι εμένα με κρατήσατε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η συγκίνηση της Ηλιάνας ήταν μεγάλη και στο τέλος της εκπομπής της: «Θα ευχαριστήσω όλους εσάς! Θα σας πω ότι έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα, ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα. Και όταν βλέπατε έτσι ένα όμορφο Instagram, υπήρχε ένα κορίτσι πίσω με πέντε ευρώ στην τσέπη, μισά μισά με την Έλενα Χριστοπούλου».

Και πρόσθεσε βουρκωμένη: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου προσφέρατε, σας ευχαριστώ! Ήρθα πραγματικά πίσω στην πατρίδα μου και διώξατε όλη τη μοναξιά και τη στεναχώρια μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, τα οφείλω όλα σε εσάς».