Ηλίας Μπόγδανος: Η αποκάλυψη για τη στήριξη από τον Σάκη Τανιμανίδη
Reality TV

Ηλίας Μπόγδανος: Η αποκάλυψη για τη στήριξη από τον Σάκη Τανιμανίδη

Ηλίας Μπόγδανος: Η αποκάλυψη για τη στήριξη από τον Σάκη Τανιμανίδη

Έφθασε στους δυο του μεγάλου τελικού του Survivor και παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, ο Ηλίας Μπόγδανος γέμισε με αγάπη και όμορφα συναισθήματα. Η κάμερα του Happy Day τον συνάντησε κι εκείνος μίλησε για όλα.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι επέστρεψα. Νιώθω μουδιασμένος, αλλά θέλω να περάσω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ο Σάκης το άξιζε πολύ να κερδίσει. Ήταν ένας παίκτης άχαστος. Νιώθουμε και οι δυο νικητές. Μου είχαν πει ότι πάει καλά το πρόγραμμα, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ πόση αγάπη δέχομαι», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Και συνέχισε: «Έχω κλάψει στο Survivor, όσο δεν έχω κλάψει σε όλη μου τη ζωή. Με είπαν η Μάρθα Βούρτση του Survivor, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα».

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ανέφερε: «Τον Γιώργο τον αγαπώ πολύ. Περάσαμε χρόνο μαζί και πληγώθηκα. Δεν κρατάμε κακία. Είμαστε καλά με τον Γιώργο και έχουμε μιλήσει ήδη».

Τέλος, στην ερώτηση γιατί δεν είδαμε κανένα μήνυμα στα social media από τον Σάκη Τανιμανίδη με τον οποίο διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις, αποκάλυψε: «Μιλήσαμε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Έκανε κάποιες κινήσεις που με στήριξαν χωρίς να φανούν κι αυτό τον τιμά».

https://streamable.com/kfdkku