Ηλίας Μπόγδανος: «Το The Bachelor ταίριαζε στον Αλέξη Παππά. Εγώ δεν θα το έκανα ούτε μία στο τρις» – Έχουν μιλήσει μετά το Survivor;
featured

Ηλίας Μπόγδανος: «Το The Bachelor ταίριαζε στον Αλέξη Παππά. Εγώ δεν θα το έκανα ούτε μία στο τρις» – Έχουν μιλήσει μετά το Survivor;

Ηλίας Μπόγδανος: «Το The Bachelor ταίριαζε στον Αλέξη Παππά. Εγώ δεν θα το έκανα ούτε μία στο τρις» – Έχουν μιλήσει μετά το Survivor;

Ο πρώην survivor στην παρέα του After Dark

Στην παρέα του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Παρασκευής στο After Dark.

Ο πρώην survivor μίλησε για την εμπειρία ζωής του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τα επαγγελματικά του βήματα στη μουσική σκηνή.

Από μικρός είχε το ερέθισμα της μουσικής λόγω του μπαμπά αλλά και της χορεύτριας μαμάς. Ανάμεσα στα πιάνα και στα ωδεία κάποια στιγμή αποφάσισε πως θα ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό του.

Εδώ και χρόνια έχει την μπάντα του, τους INCO, την οποία νιώθει σαν οικογένειά του όπου μετά τη συμμετοχή του στο Survivor είδαν τις μετοχές να ανεβαίνουν λόγω της δημοσιότητας που έλαβε από το Survivor.

«Η τηλεόραση δίνει μία δημοσιότητα, φεύγει το πράγμα σε όλη την Ελλάδα» είπε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του νοσώντας με κορονοϊό όπου χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί λίγο αφότου γύρισε στην Ελλάδα από Άγιο Δομίνικο.

«Με το που βγήκα από το παιχνίδι ήμουν τόσο χαρούμενος που έβλεπα τα αγαπημένα μου πρόσωπα και έβγαινα έξω και ξαφνικά ένιωσα κάπως έκανα τεστ κι είχα Covid. Τη δεύτερη βδομάδα με τσάκισα, είχα χαμηλό οξυγόνο, εξελίχθηκε σε πνευμονία. Ζορίστηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί».

Στο Survivor έβγαλε προς τα έξω έναν εαυτό πολύ θετικό και μες στη ζωντάνια.

«Ίσως έπαιξε ρόλο ένα ατύχημα με μηχανή που είχα και σώθηκα από θαύμα . Ήμουν σοβαρά και ίσως μετά από αυτό είδα τα πράγματα αλλιώς υποσυνείδητα».

Αυτή η περίοδος τον βρίσκει πιο καλά από ποτέ στο πλευρό της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου.

«’Το Survivor μας έδεσε πιο πολύ και τώρα που βγήκαμε κάνουμε πράγματα για να αναπληρώσουμε τον χρόνο. Ενοχλήθηκα γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι που έγραψαν ψευδείς ειδήσεις για εμένα και την κοπέλα μου. Ξέρω ότι είμαι τέλεια στη σχέση μου και κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στην πρωτοβουλία που πήρε να μαζέψει και να μεταφέρει ρούχα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνα.

Φέρνοντας στη μνήμη του όσα έζησε στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου αφηγήθηκε ιστορίες και κέντρισε το ενδιαφέρον το οικοδεσπότη του. Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή του εκεί;

«Η χειρότερη στιγμή μου ήταν στο τέλος του παιχνιδιού που είχαμε μείνει λίγοι, τρεις κι ο κούκος».

«Δεν ήμουν μαθημένος με τις κάμερες, ήμουν 100% ο εαυτός μου αν πήγαινα τώρα που ξέρω τι παίζει θα ήμουν υποψιασμένος οπότε όλο αυτό δεν θα μου έκανε καλό».

Το παρών έδωσε και η κολλητή φίλη του, η Καρολίνα Καλύβα. Οι δύο φίλοι μίλησαν για το τι ήταν αυτό που τους ένωσε από την πρώτη κιόλας μέρα και μοιράστηκαν highlights της παραμονής τους στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Τι είπε για την κόντρα του στο παιχνίδι με τον Αλέξη Παππά; Έχουν μιλήσει αφότου βγήκαν από το παιχνίδι;

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, όχι ότι αν τον δω έξω δεν θα μιλήσουμε, γιατί ο ΑΛέξης ισχυρίστηκε ότι μπήκε και έπαιξε έναν ρόλο οπότε μπορεί να βγούμε έξω και να είναι κουλ τύπος αλλά εγώ εκεί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με το που έμπαιναν οι κάμερες άλλαζε και έτσι εγώ φρίκαρα» είπε.

Τη συμμετοχή του πρώην συμπαίκτη του στο The Bachelor την έκρινε ως εξής:

«Του ταίριαζε το The Bachelor του Αλέξη Παππά, του ταίριαζε σαν ρόλος. Εγώ δεν θα το έκανα ούτε μία στο τρις».

Εξίσου αποκαλυπτικός ήταν στο εξομολογητήριο ο τραγουδιστής.

Ύπνος, σεξ, φαγητό. Έτσι πάει το συγκεκριμένο τρίπτυχο για τον Ηλία. Συχνά ψάχνει τον εαυτό του στο ίντερνετ ενώ το τελευταίο πράγμα για το οποίο μετανιώνει είναι ένας καβγάς του με τη σύντροφό του.

Αν μπορούσε να εξαφανίσει κάτι για πάντα θα ήταν τον ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.

Το πιο δυνατό σημείο του είναι η επικοινωνία. Όσο για το ποια θεωρεί την πιο σέξι Ελληνίδα αυτή είναι η Κόνι Μεταξά… μετά τη σύντροφό του βεβαίως.

Θα συγχωρούσε την απιστία; «Αν έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου και σου πει ότι έγινε αυτό υπό συνθήκες θα τη συγχωρούσα» δήλωσε.

Roleplay δεν έχει κάνει στο σεξ και μάλιστα ντρέπεται γι΄αυτό επειδή είναι φλώρος.