Ήλιος Τρίγωνο με Δία (23/6): Τύχη και αφθονία
ΖΩΔΙΑ

Ήλιος Τρίγωνο με Δία (23/6): Τύχη και αφθονία

Ήλιος Τρίγωνο με Δία (23/6): Τύχη και αφθονία

Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 23/6, μας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, τύχη και δυνατότητες επέκτασης!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Δίας στους Ιχθύες, συμμαχούν για το καλό μας την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, σχηματίζοντας ένα απόλυτα τυχερό Τρίγωνο!

Η όψη αυτή μας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια, να αρπάξουμε τις πολλές ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν και να πραγματοποιήσουμε όνειρα και στόχους!

Επιπλέον, φτιάχνει τη διάθεση μας, γεμίζοντας μας δύναμη και αισιοδοξία! Το μεγαλύτερο δώρο όμως, του Τριγώνου Ήλιου-Δία είναι η άπλετη τύχη που μας προσφέρει! Οι πιο ευνοημένοι, είναι σαφώς τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Άρπαξε τις ευκαιρίες και εκμεταλλεύσου την τύχη σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος που σε απασχολεί, θα επιστρέψει!

ΤΑΥΡΟΣ: Επικοινωνίες, κοινωνικότητα, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, επαφές με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες, ευνοούνται, δίνοντας σου την ευκαιρία και την ενέργεια να τις εξελίξεις θετικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αμέτρητες ευκαιρίες να περιμένεις, ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Αισθησιακές στιγμές, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την τύχη σου! Σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες για βελτίωση και σου ανοίγονται δρόμοι για οτιδήποτε είδους κέρδος! Χρησιμοποίησε την θετική σου ενέργεια για να γοητεύσεις τους πάντες!

ΛΕΩΝ: Έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να απαλλαχτείς από δυσάρεστα συναισθήματα και να γίνεις καλύτερος και πιο χαρούμενος άνθρωπος. Ένας παλαιός ή παρασκηνιακός έρωτας, ίσως σε προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλεπήβολα όνειρα και υψηλοί στόχοι εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα τώρα αφού δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου για επιτυχία! Ο φιλικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένος!

ΖΥΓΟΣ: Πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες επιτυχίας θα εμφανιστούν στον τομέα της καριέρας και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Κάποια διάκριση ή επιβράβευση, έρχεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι γεμάτος τύχη, θετική ενέργεια, δύναμη, κοινωνικότητα και αισιοδοξία! Νέες γνωριμίες και επαφές σε χαροποιούν και οποιαδήποτε είδους μετακίνηση, είναι για σένα ιδιαίτερα ευνοϊκή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες βρίσκονται τώρα μπροστά σου, για να βελτιώσεις οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες. Στον ερωτικό τομέα οι ισχυρές επιθυμίες σου, πραγματοποιούνται με ευκολία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συντροφική ζωή είναι εκείνη που ευνοείται ιδιαίτερα. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, οι ευκαιρίες για να την βελτιώσεις, να την επεκτείνεις και να πραγματοποιήσεις στόχους που την αφορούν, θα είναι πολλές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς να δραστηριοποιηθείς εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και έχεις σημαντική εύνοια σε θέματα υγείας και ευεξίας.

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε η ώρα, να απολαύσεις τον έρωτα με χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά! Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον αισθηματικό τομέα είναι αμέτρητες, όπως και η δυνατότητα να βελτιώσεις την φήμη σου, ειδικά χάρη στην δημιουργικότητα σου!