Ίνα Ταράντου: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή, στις 29 Αυγούστου
Νέα

Ίνα Ταράντου: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή, στις 29 Αυγούστου

Ίνα Ταράντου: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή, στις 29 Αυγούστου

Η παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε απόγευμα

Την απογευματινή ζώνη του OPEN αναλαμβάνει στο τέλος Αυγούστου η Ίνα Ταράντου, με την κανούργια της εκπομπή «Εμείς»!

«Κάθε απόγευμα, η Ελλάδα και οι άνθρωποί της έχουν τον πρώτο λόγο», αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού και συνεχίζει:

«Από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου και καθημερινά στο νέο πρόγραμμα του OPEN ξεκινά ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο. Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες.

Η νέα εκπομπή “Εμείς” με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις».

«Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις.

“Γευόμαστε” όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε», προσθέτει η ανακοίνωση, για να καταλήξει:

«Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

Για όλους εμάς που ταξιδεύουμε με την καρδιά, το μυαλό και τις εικόνες. Που γελάμε δυνατά, που συζητάμε ζωντανά, που συμμετέχουμε ενεργά, που μοιραζόμαστε με πάθος».