Ιωάννα Ασημακοπούλου: Το τηλέφωνο στην Άση Μπήλιου από τον Αρναούτογλου για να σχολιάσει την ομοιότητά τους
Νέα

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Το τηλέφωνο στην Άση Μπήλιου από τον Αρναούτογλου για να σχολιάσει την ομοιότητά τους

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Το τηλέφωνο στην Άση Μπήλιου από τον Αρναούτογλου για να σχολιάσει την ομοιότητά τους

Τι είπε και για τις υποθέσεις παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2 Night Show βρέθηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Φαμίλια» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μίλησε για την τηλεόραση, τον έρωτα, αλλά και την ομοιότητά της με τη γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου.

«Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πως είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και  μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου και αποκάλυψε πως στην εφηβεία της ήταν ευαίσθητη και μοναχική, αλλά ως άμυνά της είχε την εξωστρέφειά της.

Ενώ, συνεχίζοντας την κουβέντα τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την Ιωάννα «πώς τα πάει με τα ζώδια». Ο λόγος; Μα φυσικά η μεγάλη ομοιότητα που έχει με την Άση Μπήλιου, με την οποία είναι και φίλη. Τότε, λοιπόν, ο Γρηγόρης πήρε τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο και αφού τα είπαν λίγο μαζί έδωσε και το ακουστικό στην Ιωάννα.

«Να σου πω κάτι Ιωάννα μου έχεις ομορφύνει πάρα πολύ τώρα και δεν μοιάζουμε», είπε η Άση Μπήλιου με την Ιωάννα να την ρωτά τι λένε τα ζώδια για εκείνη.

Ενώ, στη συνέχεια, η Ιωάννα μίλησε για τον έρωτα αναφέροντας: «Πιστεύω στον έρωτα. Δεν μπορεί να κάνεις τίποτα, αν δεν ερωτευτείς. Πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε έναν λόγο να είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή μας».

https://streamable.com/65umu7

Τέλος, αναφερόμενη και στις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο», ενώ εξομολογήθηκε πως έχει συνεργαστεί με άτομα που έχω δεχθεί καταγγελίες, χωρίς εκείνη όμως να έχει αντιμετωπίσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά όμως.

https://streamable.com/ejwygn