Νέα

Ιωάννα Λίλη: «Στο GNTM με χαλάνε κάποιες δοκιμασίες. Προσωπικά με ενοχλούν»

Ιωάννα Λίλη: «Στο GNTM με χαλάνε κάποιες δοκιμασίες. Προσωπικά με ενοχλούν»

Τι είπε για τον διαγωνισμό μοντέλων, την οικογένειά της και το μπαστούνι που κρατούσε κατά την είσοδό της στο πλατό

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ιωάννα Λίλη.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια αναπόλησε λαμπερές στιγμές του modeling και εξήγησε γιατί απήχε τα τελευταία χρόνια.

Ποια είναι η άποψή της για το «GNTM»; Πώς είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως πατέρας και σύζυγος; Γιατί εμφανίστηκε στο στούντιο κρατώντας το μπαστούνι της;

«Το επίθετό μου δεν είναι καλλιτεχνικό. Στο σχολείο έχω υποστεί bullying, άλλαζαν τον τόνο», ξεκαθάρισε αρχικά και «μάλωσε» τον παρουσιαστή εμμέσως, καθώς όπως είπε προσέχει το σώμα της για να μην πάρει κιλά.

Επαγγελματικά έχει να κάνει πολύ καιρό πασαρέλα και της λείπει μια πολύ καλή δουλεια. «Τείνει να εξαλειφθεί η πασαρέλα και οι ωραίες επιδείξεις. Πέρα από το GNTM που βλέπουμε τηλεοπτικά, δεν γίνονται. Την πενταετία που ήμουν στον χώρο είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους τους σχεδιαστές», δήλωσε.

«Λόγω επαγγελματικής διαστροφής βλέπω τηλεόραση, τα βλέπω σχεδόν όλα. Κάποιες φορές με χαλάει αυτό που βλέπω. Μου αρέσουν κάποιοι κριτές, κάποιοι άλλοι όχι. Η Βίκυ Καγιά το έχει χτίσει το πρόγραμμα, η Ισμήνη προσπαθεί, έχει καλές προθέσεις, αλλά θέλει τον χρόνο της. Κάποιες φορές με έχουν χαλάσει οι δοκιμασίες. Αντίθετη ήμουν με τη δοκιμασία στο πρώτο επεισόδιο με τα ζευγάρια. Νομίζω ότι κάνουν κάποια πράγματα για τα νούμερα τηλεθέασης. Σε εμένα δεν έτυχε να συμβεί αυτό. Προσωπικά με ενόχλησε, με πρόσβαλε γιατί το παρακολουθεί πολύς κόσμος και νέα παιδιά», είπε για το GNTM.

«Μπορεί να έχω μείνει πίσω σε κάποια πράγματα, ίσως να είμαι οπισθοδρομική. Συζητάω με την κόρη μου και κάποιες φορές δεν την “πιάνω” σε κάποιες ορολογίες της νέας γενιάς», πρόσθεσε.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Το θέμα είναι να είσαι εκεί, να είσαι βράχος και να κάνεις υποχωρήσεις εκεί που χρειάζεται, αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι. Αυτά τα δύο χρόνια με την ενδοοικογενειακή βία, βγήκαν όλα στην επιφάνεια και ήταν λυπηρό. Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα, χαρήκαμε τον μπαμπά μας λίγο παραπάνω, γιατί ήταν συνεχώς σε ταξίδια», τόνισε για τις σχέσεις.

«Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί μου πόδι, νόμιζα ότι είχα κότσι, αλλά ήταν οστεόφυτο που δημιουργήθηκε λόγω της ορθοστασίας. Έτσι παρήγγειλα δύο μπαστούνια. Τώρα το έχω ξεπεράσει αλλά άργησε να μου έρθει και έτσι το κρατάω τώρα», αποκάλυψε για το μπαστούνι.

Ο γιος της αγαπέι την μπάλα αλλά δεν παθιάζεται σαν τον μπαμπά του. «Αγαπάει πολύ την ταχύτητα, του αρέσει πολύ».

Για το αν έχει νιώσει τη ζήλεια εξαιτίας της ομορφιάς της: «Έχω ζήσει σκηνές τέτοιες αλλά δεν δίνω σημασία».

Exit mobile version