Ιωάννα Λίλη: Το τρυφερό μήνυμα και η αγκαλιά στην κόρη της
Ελλάδα

Ιωάννα Λίλη: Το τρυφερό μήνυμα και η αγκαλιά στην κόρη της

Ιωάννα Λίλη: Το τρυφερό μήνυμα και η αγκαλιά στην κόρη της

Με αφορμή την Ημέρα Παγκόσμιας Αγκαλιάς

Μπορεί επίσημα να μην έχει καταγραφεί ως παγκόσμια ημέρα από τον ΟΗΕ, κάθε χρόνο όμως στις 21 Ιανουαρίου όλοι οι άνθρωποι της Γης αγκαλιάζουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, λοιπόν, η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς όπως την ονομάζουν σε πολλές χώρες παίρνει άλλο νόημα και δυναμική. Θέλοντας να τιμήσει αυτήν την ημέρα και να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα, η Ιωάννα Λίλη ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Μαρία στο Instagram και μίλησε με λόγια αγάπης.

«Παγκόσμια Ημέρα αγκαλιάς σήμερα. Μπορεί να μην έχει ανακηρυχθεί επίσημα από τον ΟΗΕ ως παγκόσμια ημέρα, παρόλα αυτά έχει υιοθετηθεί από τις περισσότερες χώρες του κόσμου. Ο καθένας μας τη χρειάζεται. Οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να προστατέψει από μια απλή ίωση, μέχρι και να μειώσει την αρτηριακή πίεση καθώς μειώνονται τα επίπεδα στρες και άγχους μόλις σε δέκα δευτερόλεπτα. Όπως και να έχει κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι μια αγκαλιά την ημέρα είναι το καλύτερο φάρμακο της ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Λίλη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν αψηφούμε τα μέτρα. Ας κάνουμε υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα απελευθερωθούμε από τα δεσμά του ιού».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili)