Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι ερωτευμένη;
Ελλάδα

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι ερωτευμένη;

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι ερωτευμένη;

Το ρεπορτάζ της On Time

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της διευθετεί αυτήν την περίοδο η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς στις 30 Αυγούστου αναμένεται να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ, με την εκπομπή της Love It.

Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια ήταν η τελευταία που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στα μέσα του καλοκαιριού και θα είναι από τις πρώτες που θα το καλωσορίσει για τη νέα σεζόν, ενώ ανάμεσα στις μέρες των διακοπών της, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα, έτσι ώστε να συζητήσει για τους νέους συνεργάτες της, όπως είχατε διαβάσει στο ZNEWS.

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και σε αυτό δεν αποκλείεται να έχει συμβάλει και ένας νέος έρωτας που βρέθηκε στον δρόμο της για να την απογειώσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά, ο οποίος στο επάγγελμα είναι εκπαιδευτής σκύλων. Η Ιωάννα λατρεύει τα σκυλιά και μάλιστα, δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς την Μπαλού της, ένα από τα πράγματα που φαίνεται ότι τους ένωσαν περισσότερο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο τους να κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί, ενώ σύμφωνα τον στενό τους φιλικό κύκλο η σχέση τους ξεκίνησε από μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η επαγγελματική έδρα του εκπαιδευτή, ο οποίος μάλιστα έχει ιδιαίτερη αγάπη και για τις μηχανές.

Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς