Ιωάννα Μαλέσκου για Μπεκατώρου: «Με θλίβει να μιλάμε για ηθική άλλων γυναικών»
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου για Μπεκατώρου: «Με θλίβει να μιλάμε για ηθική άλλων γυναικών»

Ιωάννα Μαλέσκου για Μπεκατώρου: «Με θλίβει να μιλάμε για ηθική άλλων γυναικών»

Το μήνυμα συμπαράστασης στην Ολυμπιονίκη μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση

Για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική παρενόχληση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Love It. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη γενναία πράξη που έκανε η Ολυμπιονίκης, αλλά και τα μηνύματα από μια μειοψηφία γυναικών που την έκαναν να νιώσει θλίψει.

«Σήμερα έχω έρθει με ένα περίεργο mood γιατί παγώνουν την καρδιά μας κάποια περιστατικά. Όλοι παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και έγιναν και έγιναν πιο ορατές καταστάσεις και συμβάντα που πολλές φορές δεν έχουμε καν τη δυνατότητα να τις καταγγείλουμε, να τις κατονομάσουμε και πολλές φορές να τις συνειδητοποιήσουμε», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε: «Είμαι μουδιασμένη, προβληματισμένη και τολμώ να πω και βαθιά θλιμμένη και ίσως θυμωμένη με απόψεις πολλών γυναικών πάνω στο θέμα. Το να μπορείς και να έχεις τη δύναμη να μιλήσεις για κάτι που βράζει μέσα σου είναι ισχυρό από μόνο του. Με θλίβει να προσπαθούμε να δείξουμε με το δάκτυλο κάποιους ανθρώπους και να διδάξουμε και να μιλήσουμε για ηθική άλλων γυναικών. Ευτυχώς είναι η μειοψηφία».

Τέλος, δήλωσε: «Το να μένουμε σιωπηλοί δεν αφήνει τα πράγματα πίσω. Μια τέτοια κίνηση μόνο γενναία χαρακτηρίζεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν».

https://streamable.com/jr1t0j