Ιωάννα Μαλέσκου: Το «καρφί» στον James Καφετζή μετά το video για το «γύρισμα της μπιφτέκας»
Reality TV

Ιωάννα Μαλέσκου: Το «καρφί» στον James Καφετζή μετά το video για το «γύρισμα της μπιφτέκας»

Ιωάννα Μαλέσκου: Το «καρφί» στον James Καφετζή μετά το video για το «γύρισμα της μπιφτέκας»

Τι είπε στον «αέρα» του Love It

Την έμμεση απάντησή της έδωσε στον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη μετά το video που δημοσιεύθηκε στα Instagram Stories τους αναφορικά με το «γύρισμα της μπιφτέκας» η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στους δυο πρώην παίκτες του Survivor μίλησε για τη ζωή μετά το ριάλιτι επιβίωσης και ξεκαθάρισε πως τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της κρίνουν τους παίκτες για ό,τι έγινε μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στο video που δημοσίευσε χθες ο James και έπειτα η Άννα Μαρία, οι δυο παίκτες έβλεπαν ένα απόσπασμα από την εκπομπή Love Ιt που αναφερόταν στη φιλία τους με τον Νίκο Μπάρτζη και με χιούμορ έδειξαν ότι «γύρισε η μπιφτέκα» υπέρ τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης, όμως,  η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε τη δική της απάντηση – «καρφί» στο video των δυο πρώην παικτών.

Αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου ανέφερε πως αν υπήρξαν αληθινές φιλίες στο Survivor θα φανεί εκτός παιχνιδιού δίνοντας πάσα στην Ιωάννα να αναφέρει: «Πάντως εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση το μετά. Όταν λέμε ότι αποχωρεί κάποιος παίκτης που αποφορτίζεται και είναι ένας άλλος άνθρωπος, κάποιοι εξακολουθούν να δείχνουν… Οπότε κρίνουμε και τους ανθρώπους που αποχωρούν, γιατί καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων πολλά. Για εμάς δεν έχει σημασία γιατί δεν αλλάζει η ζωή μας. Κάποια συμβάντα μας έρχονται τώρα σιγά-σιγά και τα βλέπουμε όσο χαλαρώνει ο χρόνος και καταλαβαίνω πολλούς παίκτες σε σημεία που έχουν πει μέσα στο παιχνίδι. Στηρίζουμε ένα πρόγραμμα που παρακολουθούμε και μας αρέσει. Μας αρέσουν συμπεριφορές παικτών, άλλες δεν μας αρέσουν.

Και επίσης μας αρέσει πολλές φορές να βλέπουμε πως ένας άνθρωπος, όπως είναι και η ζωή, προσαρμόζεται και συμπεριφέρεται διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί εμείς όλοι τηλεοπτικά, μιλάμε και ασχολούμαστε με προσωπικότητες, όπως τις βλέπουμε μέσα σε μια συνθήκη, που ακούει στο όνομα Survivor. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, δεν μας αφορά» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όταν κάνουμε λάθος είμαστε εδώ και το σχολιάζουμε. Και εμένα δεν με ξέρουν πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή και δεν τους αφορά κιόλας» συμπλήρωσε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Ο Χάρης Γιακουμάτος πάντως, έσπευσε να αποφορτίσει το κλίμα και να αναφέρει πως οι συμπεριφορές των παικτών έχουν να κάνουν και με τις συνθήκες του Survivor.

https://streamable.com/s6w4ol