Ιωάννα Παππά: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της και το παιδί στα 40
Νέα

Ιωάννα Παππά: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της και το παιδί στα 40

Ιωάννα Παππά: Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της και το παιδί στα 40

Από ξανθιά έγινε κοκκινομάλλα η ηθοποιός

Σε μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της προχώρησε η Ιωάννα Παππά, η οποία ύστερα από πολλά χρόνια αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την απόφαση αυτή, αλλά και για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο, με τον οποίο απέκτησαν παιδιά όταν εκείνη ήταν 40 ετών.

«Πρώτα γέννησε η Λένα και μετά εγώ. Εγώ της γνώρισα τον σύζυγό της, ο οποίος είναι αδερφός με τον σύζυγό μου. Με τον Κωνσταντίνο για πολλά χρόνια ήμασταν φίλοι, μετά περάσαμε στη σχέση και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί. Γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια», είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά και πρόσθεσε:

«Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Για την απόφασή της να κάνει παιδί κοντά στα 40, η Ιωάννα Παππά εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε την περίοδο της εγκυμοσύνης, δήλωσε: «Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αρνητικά σχόλια. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το τι μπορεί να ζει ο καθένας και να είναι μια αντίδραση αυτόματη εκείνη τη στιγμή, ενός ανθρώπου που έχει δυσκολευτεί ή να έχει κάποια ηθικά».

«Εγώ πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά σε οποία ηλικία θέλουν. Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει η επιθυμία και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία», πρόσθεσε κλείνοντας η Ιωάννα Παππά.