Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι φήμες περί χωρισμού και η ξεκάθαρη απάντηση
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι φήμες περί χωρισμού και η ξεκάθαρη απάντηση

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι φήμες περί χωρισμού και η ξεκάθαρη απάντηση

Το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο!

Την αγάπη στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει βρει η Ιωάννα Τούνη και φαίνεται ότι σε εκείνον έχει βρει το λιμάνι, αλλά και το αντίστροφο.

Το ζευγάρι είναι μαζί έναν χρόνο και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες είχε ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να γιορτάσεί την επέτειό του!

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν τα περάσουν λίγο χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους και συγκεκριμένα με τους φίλους τους, αλλά ο καθένας ξεχωριστά.

Η Ιωάννα ταξίδεψε στη Μύκονο με την παρέα της, ενώ ο Δημήτρης επέλεξε ένα roadtrip με camping, με αποτέλεσμα οι φήμες περί χωρισμού να αρχίσουν να φουντώνουν, χωρίς να υπάρχει… καπνός!

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, κατά την επιστροφή της από την Μύκονο και έχοντας δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για το αν έχει χωρίσει με το μοντέλο, αποφάσισε να απαντήσει και να κλείσει το θέμα.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έκανε αφιερώσεις.  «Σε επιλέγω για σήμερα, αύριο και για κάθε μέρα» ανέβασε στο Instagram και την έκανε tag κι εκείνη του σχολίασε: «Τι θα κάνω εγώ η κυνική με αυτή τη ρομαντική φύση που έμπλεξα».