Ιωάννα Τούνη: Ξέρει η Soula Glamorous το φύλο του μωρού της;
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Ξέρει η Soula Glamorous το φύλο του μωρού της;

Ιωάννα Τούνη: Ξέρει η Soula Glamorous το φύλο του μωρού της;

Κορίτσι ή αγόρι;

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει σε περίπου πέντε μήνες η Ιωάννα Τούνη, καθώς περιμένει το πρώτο της μωρό, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας βρίσκεται στον 4ο μήνα της κύησης και ταλαιπωρείται, καθώς οι ζαλάδες και οι εμετοί δεν της επιτρέπουν να βγαίνει έξω από το σπίτι της! Ως εκ τούτου, όλο αυτό το διάστημα προτιμά την άνεση του καναπέ της και για διασκέδαση… ταινίες και σειρές κάθε είδους, στην τηλεόρασή της!

Φυσικά στο πλευρό της είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και οι κολλητοί της φίλοι, οι οποίοι της κρατούν παρέα, αλλά και τη φροντίζουν!

Το ζευγάρι, δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού, κάτι που φαίνεται να έκανε η Soula Glamorous σε ένα από τα QnA που πραγματοποίησε στο Instagram!

Η Soula ρωτήθηκε από follower της για το φύλο του μωρού της Ιωάννας κι εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Κοριτσάκι νομίζω».

Υπενθυμίζεται ότι η Soula Glamorous ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, όμως δεν είχε αναφέρει τίποτα μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια. Γι αυτόν τον λόγο η influencer την είχε ευχαριστήσει δημόσια.