Ιωάννα Τούνη: Προκάλεσε… κομφούζιο με τη λιμουζίνα της στο Ντουμπάι!
Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Προκάλεσε… κομφούζιο με τη λιμουζίνα της στο Ντουμπάι!

Ιωάννα Τούνη: Προκάλεσε… κομφούζιο με τη λιμουζίνα της στο Ντουμπάι!

Το έζησε, έστω και για μία ώρα!

Ταξίδι αναψυχής το οποίο οργάνωνε εδώ και δύο χρόνια, πραγματοποίησε η Ιωάννα Τούνη στο Ντουμπάι, μαζί με την παρέα της!

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, ταξίδεψε στην πολυπληθέστερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μαζί με μία φίλη της κι εκεί συνάντησε την υπόλοιπη παρέα της, όπου διασκέδασαν, απόλαυσαν τον ήλιο και τις υπερπολυτελείς τοποθεσίες στις οποίες βρέθηκαν, ενώ πραγματοποίησαν και σαφάρι.

Το τελευταίο βράδυ, πριν από την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να το… ζήσει λίγο παραπάνω και κυκλοφόρησε με λιμουζίνα στην πόλη!

Φυσικά δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με τους φίλους της και όπως ξεκαθάρισε εξ’ αρχής μέσα από τα stories στο Instagram, για να προλάβει τους κακοπροέραιτους, το υπερπολυτελές όχημα, το νοίκιασαν όλοι μαζί, μόνο για μια ώρα, για να ζήσουνη της εμπειρία και να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες!

Γι αυτές τις φωτογραφίες, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή… συμφόρηση στους δρόμους του Ντουμπάι, ωστόσο όπως φάνηκε, άξιζε την κόπο.

«Πριν προλάβετε να πείτε οτιδήποτε, δεν κυκλοφορούμε στο Ντουμπάι με λιμουζίνα, με ταξί κυκλοφορούμε κι εκεί στριμωχνόμαστε 5 άτομα που είναι παράνομο, αλλά τους παρακαλάμε να μας πάρουν όλους μαζί», είπε σε ένα από τα stories της η Ιωάννα Τούνη.

«Βάλαμε κάτω όλα τα χρήματά μας και νοικιάσαμε για μία ώρα τη λιμουζίνα για να δούμε την εμπειρία και να βγάλουμε φωτογραφίες», συνέχισε.