Ireland Baldwin: Η κόρη του Alec Baldwin εναντίον δημοσιογράφων – «Είστε απεχθείς και αναίσθητοι»
Κόσμος

Ireland Baldwin: Η κόρη του Alec Baldwin εναντίον δημοσιογράφων – «Είστε απεχθείς και αναίσθητοι»

Ireland Baldwin: Η κόρη του Alec Baldwin εναντίον δημοσιογράφων – «Είστε απεχθείς και αναίσθητοι»

Τι έγραψε η κόρη του

Ο κόσμος σοκαρίστηκε στην τραγική είδηση ​​ότι η διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust στο Νέο Μεξικό όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin, ενώ τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης Joel Souza.

Ενώ η έρευνα είναι ακόμη ανοιχτή, νέες λεπτομέρειες προέκυψαν την τελευταία ημέρα που άφησαν περισσότερα ερωτηματικά για το πώς συνέβη το ατύχημα.

Ο Alec Baldwin ανέβασε μια δήλωση στο Twitter για το περιστατικό και ώρες αργότερα η κόρη του Ireland Baldwin ανέβασε τη δική της δήλωση αποκαλώντας «απεχθείς και αναίσθητους» τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί της για συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, η Ireland Baldwin μοιράστηκε 2 φωτογραφίες στην ιστορία της στο Instagram την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, οι οποίες αφορούσαν ένα υποτιθέμενο μήνυμα από έναν ανώνυμο «freelance δημοσιογράφο» που της ζήτησε να της πάρει συνέντευξη για τους πυροβολισμούς στα γυρίσματα του Rust.

«Προφανώς θα το έκανα ωφέλιμο και για τους δυο μας, αλλά ξέρω ότι είναι μια ευαίσθητη στιγμή», έγραψε ο δημοσιογράφος. «Φυσικά είσαι η κόρη του Alec, οπότε οτιδήποτε έχεις να πεις για την κατάσταση θα ήταν σημαντικό».

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Προφανώς θα κινηθώ προσεκτικά και θα σεβαστώ όλους τους εμπλεκόμενους. Αν θέλετε μπορείτε να με καλέσετε».

Η Ireland εξέφρασε την αποστροφή της στον δημοσιογράφο, δηλώνοντας: «Για τους λίγους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μου, είστε απεχθείς και αναίσθητοι».

«Σε όποιον δίνει τον αριθμό μου», συνέχισε, «παρακαλώ διαγράψτε τον και μην επικοινωνήσετε ξανά μαζί μου».

Η Ireland εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της Halyna Hutchins: «Η αγάπη και η υποστήριξή μου πηγαίνει στην οικογένεια και τους φίλους της Halyna Hutchins» και συνέχισε: «Στέλνω ευχές για ανάρρωση στον Joel Souza. Και εύχομαι να μπορούσα να αγκαλιάσω τον μπαμπά μου πολύ σφιχτά σήμερα».