Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση – Ένιωσα ότι με αδίκησαν»
Νέα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση – Ένιωσα ότι με αδίκησαν»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση – Ένιωσα ότι με αδίκησαν»

Η κριτική που δέχτηκε και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Από την καρέκλα του GNTM, στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show βρέθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πριν ακόμα εμφανιστεί στο σόου μόδας αλλά και για τη σύγκριση που της έκαναν με τη Βίκυ Καγιά.

Η δυναμική Ισμήνη αναφέρθηκε στον χώρο του modeling, που μπήκε στη ζωή της όταν ήταν 14 ετών, στα ταξίδια και τις εμπειρίες που αποκόμισε από αυτά, για την υποστήριξη που είχε πάντα από τους γονείς της και για τη ζωή της, που τώρα πια μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Λος Άντζελες.

Θα μπορούσε ένας μεγάλος έρωτας να την κρατήσει πίσω επαγγελματικά; Πόσο μαθημένη είναι η ίδια στις απορρίψεις; Πώς ήταν η συνεργασία της με τον Jean Paul Gaultier; Νιώθει περήφανη για τον εαυτό της, θα ήθελε να είναι και του χρόνου στο GNTM;

«Δεν είμαι κατά, απλά σίγουρα πρέπει να γνωρίζει ο γονιός ότι πρέπει να είναι κοντά στο παιδί. Μπορεί το παιδί από μικρή ηλικία να αρχίσει να ταξιδεύει, να είναι μόνο του, σε χώρες που δεν γνωρίζει τη γλώσσα. Πολλά κορίτσια μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Σε μια φωτογράφιση μπορεί το κορίτσι να πάει μόνο του, με κάποιον από το γραφείο. Εγώ στη φωτογράφιση πήγαινα μόνη μου όσο ήμουν στο σχολείο. Οι γονείς μου μου είχαν πολύ εμπιστοσύνη, ήμουν ένα ανεξάρτητο παιδί και επειδή είμαι μοναχοπαίδι, περνούσα πολύ χρόνο μόνη μου» είπε μεταξύ άλλων για τα πρώτα της βήματα και συνέχισε:

«Στο σχολείο δυσκολευόμουν, γιατί ήμουν ένα παιδί μαζεμένο, δεν ήθελα ο κόσμος να ξέρει πολλά για τη δουλειά μου, γιατί δεν μου άρεσε να με συζητάνε».

Για τη ζωή ως μοντέλο και αν χρειάστηκε να φτάσεις σε ακραίες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα με το βάρος της: «Προσωπικά δεν έχω φτάσει σε κάτι πολύ ακραίο. Δεν χρειάστηκε, ήμουν τυχερή. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες όμως γιατί έχω συζήσει με πάρα πολλά κορίτσια ανά τα χρόνια. Υπήρχαν μέσα σε αυτά κάποια που περνούσαν πολύ δύσκολα. Μπορεί κάποια να έτρωγε ένα μήλο την ημέρα».

Στην Αμερική μαγειρεύει πολύ, αλλά δεν είναι vegan όπως έχει βγει προς τα έξω. Λατρεύει τελευταία τα escape rooms και τρώει κανονικά τούρτες.

«Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο»

Το GNTM και η κριτική που δέχτηκε.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν μια διαφορετική εμπειρία αλλά παράλληλα ένιωθα ότι είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Ένιωσα ότι με αδίκησαν. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει. Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση», δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Σχετικά με τον ρόλο της ως κριτής και πόσο εύκολο ήταν να απορρίπτει νέα παιδιά, απάντησε: «Το να απορρίπτεις κάποιον είναι δύσκολο. Μας έτυχε να υπάρχουν παιδιά που δε μπορούσαν να δεχτούν το όχι. Υπήρξαν φορές που στεναχωρήθηκα επειδή απέρριψα παιδιά γι’ αυτό και έκλαιγα. Στην αρχή ειδικά βλέπεις τόσα πολλά παιδιά που αναγκαστικά λες και όχι. Έλεγα πάρα πολλά ναι και μου έλεγαν ότι πρέπει να πω και κανένα όχι. Εγώ έζησα πάρα πολλές απορρίψεις. Έχω βρεθεί πολύ κοντά σε μεγάλες δουλειές, ένιωθα ότι ήταν ένα βήμα πριν γίνει και εκεί η απόρριψη ήταν πολύ πιο έντονη για μένα».

Σχετικά με το αν αυτά που βλέπαμε στο GNTM συμβαίνουν και στον χώρο του μόντελινγκ, απάντησε: «Πάρα πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται στο GNTM ισχύουν πράγματι στον χώρο του modeling αλλά επειδή μόνο και μόνο έχεις το στοιχείο του ανταγωνισμού και μέσα σε 1-2 λεπτά πρέπει να βγάλει τη φανταστική φωτογραφία που εμείς θέλουμε, αυτό δεν υπάρχει. Πας και όσο πάρει, μισή ώρα, μια ώρα… Δεν έχεις ένα λεπτό. Αυτό από μόνο του αλλάζει πολύ τα πράγματα. Πολλά όμως κομμάτια μοιάζουν με την πραγματικότητα».