J2US: Με μάσκα στα backstage η Κατερίνα Στικούδη – «Προσέχω για δύο»
Νέα

J2US: Με μάσκα στα backstage η Κατερίνα Στικούδη – «Προσέχω για δύο»

J2US: Με μάσκα στα backstage η Κατερίνα Στικούδη – «Προσέχω για δύο»

Η τραγουδίστρια διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και προσέχει ακόμα περισσότερο

Ο κορονοϊός «χτύπησε» το J2US, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην αρχή του δεύτερου live και για αυτόν τον λόγο, κάποια από τα ζευγάρια δεν θα εμφανιστούν για λόγους ασφαλείας.

Η παραγωγή, η οποία τηρεί και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα, με συνεχόμενα τεστ ακόμα και λίγα λεπτά πριν το σόου βγει στον «αέρα», αποφάσισε να κάνει «εκπτώσεις» απόψε στα ζευγάρια, για να μην γίνει καμία «έκπτωση» σε θέματα υγείας.

Στα παρασκήνια, άπαντες φορούσαν μάσκες, ενώ και η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με μια κομψή μάσκα, ασορτί με το φόρεμά της, καθότι βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε την κατάστασή της.

Μάλιστα, δεν την έβγαλε σε κανένα σημείο του διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι τη δυσκόλευε στο να μιλήσει αλλά και να ακουστεί καθαρά, γεγονός που την έφερε και στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter, με τον κόσμο να την επαινεί για την αντιμετώπισή της.

Στην κουβέντα που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του είπε ότι προσέχει πλέον για δύο και πως κάποια στιγμή ο μικρός θα βγει από την κοιλίτσα της.

https://streamable.com/2x3shh