J2US: Ο κόντρα ρόλος της Didi και η αφορμή για το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη – «Στέλνω ένα φιλί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»
Just the 2 of us

J2US: Ο κόντρα ρόλος της Didi και η αφορμή για το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη – «Στέλνω ένα φιλί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

J2US: Ο κόντρα ρόλος της Didi και η αφορμή για το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη – «Στέλνω ένα φιλί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Συγκλόνισαν τα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου

Και Αντώνη Ρέμο τραγούδησαν, και τις εντυπώσεις έκλεψαν και πολύ καλή βαθμολογία απέσπασαν η Αφροδίτη Γεροκωνταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο 6ο live του J2US.

«Τι ωραία που τραγούδησε η Διδι. Τραγούδησες απλά με μία ωραία και στρωτή φωνή» επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή.

Έκπληξη ήταν η εμφάνιση της Αφροδίτης για τον Σταμάτη Φασουλή: «Είσαι αδυναμία μου το ξέρεις, αλλά δεν περίμενα να είσαι σε κάτι τόσο κόντρα με εσένα που είσαι ένα παιδί μέσα στο γέλιο και το θαυμάζω σε εσένα» της είπε.

Η θετική αύρα της Αφροδίτης έφερε ιδιαίτερα λόγια από την Βίκυ Σταυροπούλου που έκανε λόγο για το πώς ο κάθε άνθρωπος επιλέγει να διαχειριστεί τον πόνο του: είτε να τον μετατρέψει σε κάτι θετικό είτε να κάνει άλλους να πονέσουν.

«Λένε και πάντα θα λένε αυτοί που έχουνε να πουν γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Με αφορμή τη στενοχώρια σου με σχόλια που έγιναν για τα παραπανίσια κιλά σου μέσα στα εκατοντάδες θετικά σχόλια που πήρες θέλω να σου πω ότι πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πονεμένοι. Εγώ τους χωρίζω σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που πονάνε και επειδή πονάνε θέλουν να κάνουν και τον άλλον να πονέσει και σε αυτούς που έχουν πονέσει, συμπάσχουν, παίρνουν τον άλλο τρυφερά από το χέρι και τον βγάζουν στο φως.

Θέλω όλα τα νέα παιδιά να κλείνετε τα αυτιά σας, να έχετε στόχο και στο λέω πως όσο διαφορετικοί και αν είστε, αν έχετε παραπάνω κιλά, αν είστε γκέι, στρείτ, με μαλλιά χωρίς. Κάθε άνθρωπος όταν έχει στόχο και λειτουργεί με άξονα το καλό προοδεύει. Στο λέω βιωματικά γιατί και εγώ όταν βγήκα πριν κάποια χρόνια άκουσα από κάποιους διάφορα. Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όμως, μου έδωσαν τόσο όμορφα πράγματα στη δουλειά και στη ζωή που δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

Με αυτή την αφορμή ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στην Κωνσταντίνα Συροπούλου με αφορμή τον ντόρο που προκλήθηκε μέσα στην εβδομάδα μετά τη δημόσια διαμάχη της με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Έλεγα να μην το πω αλλά θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αυτή τη βδομάδα άκουσε και τι δεν άκουσε» δήλωσε ο παρουσιαστής.

εσένα. Γιατί ξέρω ότι η ζωή σου δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα και αυτό δεν φαίνεται πουθενά. Αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκες εδώ καθόλου».