James Καφετζής: Οι αποκαλύψεις για τη γνωριμία με τη Μαριπόζα, την κόντρα με τον Παππά και τη σχέση Νίκου – Άννας Μαρίας
Reality TV

James Καφετζής: Οι αποκαλύψεις για τη γνωριμία με τη Μαριπόζα, την κόντρα με τον Παππά και τη σχέση Νίκου – Άννας Μαρίας

James Καφετζής: Οι αποκαλύψεις για τη γνωριμία με τη Μαριπόζα, την κόντρα με τον Παππά και τη σχέση Νίκου – Άννας Μαρίας

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Love It

Για όλους και για όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο μίλησε ο James Καφετζής στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Love It και «έσφαξε με το γάντι» τους συμπαίκτες του. Ο Ροδίτης παίκτης (είναι μισός Ουαλός) που όλοι αποκαλούσαν ως τον «πρίγκιπα του Survivor» τα αποκάλυψε όλα και οι ατάκες και οι αντιδράσεις σε όσα άκουσε ήταν επικές…

«Η λογική είχε παραπάνω δύναμη και άφηνα τους άλλους να εκτεθούν. Αυτό έκανα με τον Αλέξη Παππά, τον άφηνα απλώς να μιλάει», είπε αρχικά ο James Καφετζής και παραδέχτηκε πως μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού οι συμπαίκτες του κατάλαβαν πως ο κόσμος στηρίζει εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη: «Εκεί έπαθαν το μεγαλύτερο σοκ. Εκεί πήγαν όλοι να γυρίσουν τη μπιφτέκα. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ξεκίνησαν να μας λένε καλημέρα και γελούσαμε με τον Νίκο».

«Σίγουρα το ότι ήμουν καλός παίκτης ήταν ένα κίνητρο. Νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι έκανα μια καλή αρχή αγωνιστικά. Στα πρώτα αγωνίσματα είχα κάνει μια συζήτηση με τον Τριαντάφυλλο και μου είχε πει “Βλέπω εσένα έτσι χοντρούλη” και λέω “ωπ, εδώ είμαστε. Αυτός θα είναι το πελατάκι μου”. Όταν μπήκαν νέα άτομα στο παιχνίδι θεώρησαν ότι πρέπει να βγάλουν αυτόν που μπορεί να πάει πιο μακριά. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ίσως είμαι δημοφιλής, γιατί στράφηκαν εναντίον μου χωρίς αφορμή», ανέφερε στη συνέχεια.

Η γνωριμία με τη Μαριπόζα και η κόντρα με τον Παππά

Αναφερόμενος στην Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Τη Μαριπόζα τη γνώρισα για μια μέρα στη Ρόδο. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό. Δεν ήταν μυστικό του κράτους ότι γνωριζόμασταν. Το είχα πει στον Νίκο και στη Μαριαλένα, εκείνη δεν το είχε πει».

Για τον Αλέξη Παππά και το πώς ξεκίνησε η κόντρα είπε: «Όταν έφτιαξα την ομάδα είπα στον Νίκο να πάρουμε τον Αλέξη, αλλά να τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε θα έχουμε θέμα. Πήγαμε στην παραλία και εκεί που δεν υπήρχαν κάμερες ξεκίνησε μια ένταση με τον Νίκο και έσπασε η όλη φάση. Ο Νίκος του ζήτησε να γίνει η συζήτηση στην καλύβα και εκείνος άλλαξε στάση».

Η σχέση Μπάρτζη – Βέλλη και ο Αλέξης Παππάς

Στην ερώτηση αν υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα στον Νίκο και την Άννα Μαρία είπε: «Δεν ίσχυε. Ήταν σαν να είμαστε μια αντροπαρέα με την Άννα Μαρία».

Για τον χαιρετισμό του Νίκου στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά αποκάλυψε: «Ο Νίκος είπε ατακάρα με τα “φιλάκια ρουφηχτά”. Το είπε πριν να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.  Αν δεν έφευγε ο Αλέξης Παππάς θα είχαμε πρόβλημα μετά. Τον Αλέξη δεν τον θεωρούσα ποτέ φαβορί. Στα μάτια το Αλέξη any publicity is good publicity».

Έπειτα ανέφερε: «Όλα είναι στρατηγική για εμένα. Ακόμη και το ότι αποχώρησα θα λένε ότι το έκανα για να μου δώσουν έτσι το έπαθλο».

Για την αλλαγή στη συμπεριφορά του εξομολογήθηκε: «Στην αρχή δεν ήμουν ο εαυτός μου. Σε συνδυασμό με την πείνα αυτό κλιμακωνόταν, μέχρι που κατάλαβα ότι πρέπει να το δεχτώ και να συμβιβαστώ» και συμπλήρωσε ότι στην ένωση η Νικολέττα του είπε ότι δεν είναι αγαπητός στον κόσμο.

Τα «καρφιά» στους συμπαίκτες του

Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα συνέχιζαν την παρακαταθήκη του Αλέξη Παππά. Θα έπρεπε να έχει γίνει πάρτι στην καλύβα μετά την αποχώρησή μου».

Τέλος, δεν έλειψαν και τα «καρφιά» για την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ αποκάλυψε πως είχε φάει και κρυφά κάποια φρούτα που βρήκε.

https://streamable.com/o4qn4t