Jane Fonda: Παραδέχτηκε ότι έχει φαντασιώσεις για νεότερους στα 83 της
Κόσμος

Jane Fonda: Παραδέχτηκε ότι έχει φαντασιώσεις για νεότερους στα 83 της

Jane Fonda: Παραδέχτηκε ότι έχει φαντασιώσεις για νεότερους στα 83 της

Η οσκαρική ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει πλέον σεξουαλική σχέση

Στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar με ένα άκρως εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με παγιέτες και κοντοκουρεμένο μαλλί που αποπνέει sexyness ποζάρει η 83χρονη Jane Fonda, η οποία μίλησε για τη σεξουαλική της ζωή και το γεγονός ότι πλέον δεν έχει καμία επιθυμία για τέτοιου είδους σχέση.

Δεν θέλω να είμαι ξανά σε σχέση, σεξουαλική σχέση. Δεν έχω αυτήν την επιθυμία», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό η ηθοποιός των δύο Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, η οποία μετρά τρεις γάμους από την δεκαετία των 60s ως τα 00s.

Η Jane ωστόσο μοιράστηκε μία φαντασίωσή της, η οποία περιλαμβάνει τη συνάντηση με έναν νεότερο άνδρα, τύπου καθηγητή, ωστόσο παραδέχτηκε ότι δεν είναι ικανή πλέον να νιώσει οικειότητα.

Όπως είπε, το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να έχει σεξουαλική σχέση δεν σημαίνει ότι δεν έχει φαντασιώσεις.

«Φαντάζομαι; Ναι, εδώ είναι η φαντασία μου. Ότι συναντώ έναν καθηγητή ή έναν ερευνητή, κάποιον τέτοιο, που είναι πραγματικά ικανός να αγαπά, να λατρεύει μια γυναίκα, ώστε να μπορώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω αν θα μπορούσα να αναδειχθώ», δήλωσε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι ίσως μπορούσα τώρα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι, όπως ένας άντρας, θα ήθελα έναν νεαρότερο άνδρα. Δεν είναι τόσο απαίσιο; Είναι θέμα δέρματος. Θα ήθελα έναν νεαρότερο άντρα και είμαι πολύ ματαιόδοξη».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο «οδυνηρά» πράγματα που έχει μάθει για τον εαυτό της μεγαλώνοντας είναι ότι «δεν είναι πραγματικά ικανή» να νιώσει οικειότητα.

«Δεν είναι αυτοί. Εγώ είμαι. Αν ένας άντρας είχε έρθει και μου είχε πει, “Έλα, Fonda εκδηλώσου”, θα είχα φύγει φοβισμένη», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Ήμουν ελκυστική στους άντρες που ποτέ δεν θα το έκαναν αυτό γιατί δεν μπορούσαν απαραίτητα να εκδηλωθούν. Δεν το ήξερα τότε, αλλά τώρα το ξέρω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω τίποτα γι ‘αυτό τώρα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Όσον αφορά τον τρίτο γάμο της με τον Ted Turner, ιδρυτή του CNN, από το 1991 ως το 2001, είπε: «Ένας από τους λόγους για τον οποίο έχω σχέση με έναν άνδρα είναι επειδή πιστεύω ότι μπορεί να μου δώσει μια νέα πορεία».

«Είμαι ελκυστική σε ανθρώπους που μπορούν να με διδάξουν πράγματα και των οποίων η ζωή είναι διαφορετική από τη δική μου, και έτσι παραδίνομαι σε αυτό».

«Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να τον ευχαριστήσω. Αυτό είναι πρόβλημα. Όταν παντρεύτηκα τον Ted – εννοώ, ο γάμος με τον Ted είναι σαν να παντρεύεσαι 15 άτομα – έπρεπε να μάθω πώς να κυνηγάω και αυτό έκανα. Πώς θα πετάω ψάρια και αυτό έκανα. . Πρέπει να μάθετε πώς να πετάτε ψάρια, έτσι το έκανα. Του άρεσε να ντύνομαι σέξι, έτσι το έκανα. Και ούτω καθεξής. Ήθελα να το κάνω. Γιατί να είσαι με τον Ted Turner εάν δεν πρόκειται να αφήσεις την πραγματικότητα και να μάθεις από αυτό; Και χαίρομαι που το έκανα».