Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει όσους τη ρωτούν συνεχώς αν είναι έγκυος
Κόσμος

Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει όσους τη ρωτούν συνεχώς αν είναι έγκυος

Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει όσους τη ρωτούν συνεχώς αν είναι έγκυος

Έτσι βρήκε την ψυχική της ηρεμία

Πιο αποκαλυπτική από κάθε φορά ήταν στη συνέντευξή της στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο, η Jennifer Aniston. Η διάσημη ηθοποιός που πρόσφατα είδαμε και στο reunion από τα «Φιλαράκια» μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, δηλώνει ελεύθερη και ωραία και αποκαλύπτει πόσο τη βοήθησε η ψυχανάλυση στο να αντιμετωπίσει τα άγχη και την πίεση που δέχεται.

Η 52χρονη σταρ που τα τελευταία 30 χρόνια παραμένει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, άλλοτε για τις επιτυχημένες ταινίες και σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει και άλλοτε για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζει πως το να βρεις τη «γαλήνη» σου δεν είναι και εύκολο πράγμα.

Συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston εξομολογήθηκε πως τόσο ο γάμος της με τον Brad Pitt, όσο και οι μετ’ έπειτα σχέσεις της, αλλά και ο πρόσφατος χωρισμός της από τον Justin Theroux την έχουν αναγκάσει να βλέπει τη ζωή της στα πρωτοσέλιδα και αυτό σίγουρα της δημιουργεί άγχος. Αυτές οι ερωτήσει για τα προσωπικά της, αλλά και ο «βομβαρδισμός» ερωτήσεων που έχει δεχθεί κατά καιρούς – ακόμη και από μέλη της οικογένειάς της- για το αν είναι έγκυος ή αν σκοπεύει να αποκτήσει παιδί της προκάλεσαν αφόρητο στρες και την οδήγησαν ως την ψυχανάλυση.

«Μερικές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις την οικογένειά σου και τους συγγενείς που στέλνουν και σε ρωτούν για τις φήμες πως θα αποκτήσει παιδί. Πολλές φορές με ρωτούσαν “τι είναι αυτό;”, “θα αποκτήσεις παιδί;”, “παντρεύεσαι;”», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός , εξηγώντας πως αυτές οι ερωτήσεις έχουν γίνει και από πολύ κοντινά της πρόσωπα, όπως ο πατέρας της John Aniston και ο αδελφός της Alexander John.

«Έχω κάνει πραγματικά πολύ θεραπεία», είπε η Jennifer Aniston.

Η ίδια βέβαια δεν θέλησε να «κρυφθεί» και για τα προσωπικά της, αναφέροντας πως δεν θέλει να κάνει γνωριμίες μέσω εφαρμογών: «Αποκλείεται. Θέλω να παραμείνω στον παλιό φυσιολογικό τρόπο των ραντεβού. Θέλω κάποιος να μου ζητήσει να βγούμε έξω. Αυτόν τον τρόπο προτιμώ», ανέφερε μιλώντας για το φλερτ μέσω social media και εφαρμογών.

Τέλος, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά της, καθώς αυτό που ψάχνει αυτήν τη στιγμή είναι «ένας φανταστικός σύντροφος με τον οποίο θα ζήσει μια όμορφη ζωή».

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)